Love Islands Marvin en Lio: ‘We hadden wel gedacht dat we in de finale zouden komen’

Marvin en Lio reageren op hun vroegtijdige exit.

De finale van Love Island komt steeds dichterbij en er zijn nog maar een paar koppels over. Helaas haalden Marvin en Lio de big final net niet en dat terwijl de twee inmiddels officieel een relatie hebben. In gesprek met Grazia vertellen de twee over hun onverwachte exit.

Onverwachte exit

Gisteren vertelden Lio en Marvin aan Grazia dat het meer dan goed tussen hen gaat en dat ze inmiddels een stel vormen. Helaas hebben wij dat niet op de buis kunnen zien, omdat ze al vroegtijdig moesten vertrekken. Dat vonden de lovebirds toch wel jammer. “We hadden wel gedacht dat we in de finale zouden komen”, begint Marvin.

“We zagen natuurlijk ook hoe de andere koppels met elkaar waren en daarom dachten wij wel dat we bij de beste koppels zaten.”

Finale

Helaas besloten de kijkers thuis dat Marvin en Lio de minste kans hadden op waren liefde en toch hun koffers moesten pakken. “Het is niet dat we er heel erg hard over in hebben gezeten, want wij wisten zelf dat we gewoon een goed koppel waren, maar we hadden wel verwacht door te gaan naar de finale.”

De twee verlieten de villa daarom met een dubbel gevoel. “Het was toch wel jammer”, zegt Lio. Marvin vult aan: “Je beleeft daar een avontuur en als dat goed gaat met iemand dan wil je tot het einde blijven. Maar we gunnen het de rest ook, omdat wij toch al wel duidelijkheid hadden”, aldus Marvin.

De finale van Love Island is aanstaande zaterdag om 20:00 te zien op Videoland.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws