Love Islands Lisa vond dit seizoen heftiger: ‘Jules had mij overtuigd om vol te houden’

'Als ik opnieuw de keuze had om mee te doen, dan zou ik het zeker geskipt hebben'

Eerder deze week zagen we hoe Lisa en Jules de Love Island-villa moesten verlaten nadat de overige koppels hen eruit hadden gestemd. Helaas voor Lisa heeft ze niet gevonden waar ze voor kwam, want tussen haar en Jules bleek het slechts vriendschappelijk. In gesprek met Grazia blikt ze terug op haar tijd in de villa, en geeft ze aan toch wel spijt te hebben van haar deelname.

All Stars in Casa Amor

Lisa deed dit seizoen voor de tweede keer mee aan Love Island. Dit maal zat ze samen met andere All Stars in Casa Amor. En hoewel dat er aan het begin rooskleurig uitzag, bleek haar avontuur eenmaal terug in de villa heel anders te lopen dan ze had gedacht. Ze heeft daarom toch wel spijt van haar deelname, en was liever asap weer terug in het vliegtuig gestapt.

“In vergelijking met het vorige seizoen, was dit seizoen veel heftiger”, begint Lisa. Dat had volgens de brunette te maken met dat ze het gevoel had dat mensen al een vooroordeel over haar hadden. “Daar heb ik het wel heel erg moeilijk mee gehad, want ik wist van te voren niet dat Casa Amor met nog meer oud-deelnemers ging zijn.”

Vooroordelen en spijt

“Misschien dachten mensen dat ik voor de fame kwam of dat ik mee terugwilde naar de villa. Dat lag voor mij redelijk gevoelig”, vervolgt Lisa. “Ik wou zo zeker niet overkomen en ik moest extra mijn best doen om te bewijzen dat ik daar echt voor de liefde kwam.”

Eenmaal in Casa Amor leek het voor de kijker thuis of Lisa het wel naar naar zin had met Jules en de andere kandidaten, maar niets bleek minder waar. “Na twee dagen in Casa Amor wilde ik graag naar huis. Maar Jules had mij overtuigd om toch vol te houden.” De brunette is duidelijk over één ding: “Als ik opnieuw de keuze had om mee te doen, dan zou ik het zeker geskipt hebben.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws