Love Islands Jules en Lisa over exit: ‘Wij hoorden daar niet thuis’

De twee voelden zich niet thuis tussen alle verliefde stelletjes.

Lees ook

Maandagavond zagen we niet alleen single Tyra de villa verlaten, ook koppel Jules en Lisa moest het veld ruimen en daarmee stopte hun Love Island-avontuur. De twee doen een boekje open over hun exit.

Misplaatst

Na zijn ijzersterke band met Amandine koos Jules in Casa Amor toch voor de knappe Lisa, maar na het vertrek van Amandine besefte hij pas wat hij miste. De relatie tussen Jules en Lisa was niet meer zoals daarvoor en het ging volledig de verkeerde kant op. Na het uiteindelijk wel te hebben uitgepraat, kwamen ze tot de conclusie dat liefde er niet meer in zat. Naast allerlei koppels die wél de liefde hadden gevonden, voelden zij zich dan ook nogal misplaatst, bekennen ze in Reality Aftertalk van RTL.

Liefde niet gevonden

“Ik had het wel zien aankomen”, vertelt Lisa. “We zijn allebei gekomen voor de liefde, alleen hebben we dat niet gevonden. Niet met elkaar en ook niet met iemand anders in de villa.” Dan houdt het inderdaad snel op natuurlijk. “Als we rond ons keken, zagen we alleen maar verliefde koppeltjes, dus wij hoorden daar niet thuis.”

Jules bekent dat hij eigenlijk wel blij was toen zij de meeste stemmen kregen en had het ook wel verwacht, helemaal omdat zelfs zij op hunzelf hadden gestemd. “Ik ben blij dat het op deze manier is verlopen”, stelt hij.

Afsluiten

Enne, hoe is dat dan voor Lisa, aangezien ze voor de tweede keer geen liefde heeft kunnen vinden in de Love Island-villa? “Ik blijf hoop hebben, alleen moet ik dit nu wel voor mezelf gaan afsluiten en proberen eerst mezelf terug te vinden”, zegt de beauty. “Wie weet komt er toch nog iemand op mijn pad.” We zijn benieuwd, maar dat moet vast goed komen, Lisa!

Bron: RTL | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook