Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mara over Marvin en Lio: 'Zit meer passie in'

Mara laat zich uit over Marvins keuze.

Voor Mara zit het Love Island-avontuur er alweer op. De bombshell zag haar vertrek al aankomen toen Marvin besloot om een andere dame mee terug te nemen uit Casa Amor. In gesprek met Grazia vertelt ze over dat moment en haar band met Marvin.

Kort verblijf

Bombshell Mara had bij haar intrede in de villa haar zinnen meteen op Marvin gezet. De twee konden goed met elkaar overweg en Mara bleef – ondanks Casa Amor – goede hoop houden. Helaas voor Mara besloot Marvin om Lio mee terug te nemen uit Casa Amor en daardoor kon Mara haar koffers pakken. Of ze dat had verwacht van Marvin?

"We zaten net een beetje in een stijgende lijn en het ging goed, maar het was niet dat er al sprake was van gevoelens. Dus verwachten is een groot woord, maar ik had ergens wel in mijn achterhoofd dat het een optie zou kunnen zijn."

Terugblik

Mara had een beetje een dubbel gevoel bij de keuze van Marvin. "Ik vond het wel jammer, want ik wilde hem beter leren kennen, juist ook omdat het in een stijgende lijn ging tussen ons. Maar aan de andere kant, als hij daar een betere connectie heeft gevonden dan gun ik het hem ook gewoon."

Daarnaast ziet Mara wel in dat Marvin en Lio beter bij elkaar passen. "Als ik kijk naar hoe wij met zijn tweeën waren en ik vergelijk dat met Lio en Marvin, dan zie je wel echt dat er bij hun wat meer passie in zit." Ze snapt Marvins keuze daarom wel. "Ik denk wel dat hij de juiste keuze heeft gemaakt."

Al met al kijkt de bombshell met een goed gevoel terug op haar deelname. "Ik heb leuke mensen leren kennen en het avontuur zelf was echt een levenservaring." Gelukkig maar!

Beeld: Love Island