Awkward: Love Islands Gideon en Tene halen naar elkaar uit

'Hij heeft het gewoon verkeerd opgevat', laat Tene weten.

Lees ook

Tene en Gideon hadden het niet gemakkelijk in de villa van Love Island. Eigenlijk was direct al duidelijk dat dat meer vriendschappelijk was dan dat er liefde in zat en ontstond er zelfs enige frictie tussen de twee. Zodoende hield het Love Island-avontuur voor beiden dan ook op en voelt het nog wat ongemakkelijk als het stel samen bij RUMAGTV zit.

Knuffelkat

Tene en Gideon vormden vanaf de eerste dag een koppel, al was dat niet omdat ze dat per se wilden. Dat is natuurlijk niet zo’n beste binnenkomer – voor beiden niet – maar ze probeerden er het beste van te maken, al gaat dan niet helemaal goed. Gideon gaf op een gegeven moment namelijk aan geen challenges met Tene meer te willen spelen en dat hij zelfs wel klaar was om naar huis te gaan. Dit allemaal omdat zij tijdens de challenge van die dag een knuffel weggooide en hij vond dat zij hem voor schut zette. Oh my

No harsh feelings

In de Aftertalk van RUMAGTV zegt presentator Fawry tegen het koppel dat ze nog geen woord met elkaar hebben gewisseld sinds ze daar zijn en vraagt hoe het nu met ze gaat. “Het is gewoon normaal, geen hate feelings naar elkaar”, zegt Tene. Gideon is het daarmee eens.

Opmerkingen

Maarre, wat is er dan op Love Island tussen de twee gebeurd? Gideon steekt van wal: “Het gaat over meer, dat katje was de druppel. Gewoon wrijving, frictie, opmerkingen constant…” Daar is Tene het niet mee eens. “Constant? Niet altijd hoor. Ik deed gewoon hoe ik normaal gesproken ben. Mensen in het huis weten wat voor type dame ik ben en hij heeft het blijkbaar gewoon verkeerd opgevat.”

Fawry haakt daarop in: “Het waren een beetje die sneertjes naar elkaar toe, klopt dat?” Gideon laat weten dat hij dat niet richting Tene heeft gedaan. “Achteraf wel”, haalt Tene naar hem uit. Oei…

Klaar

Gideon blikt verder nog terug op het moment dat Tene en hij de villa moesten verlaten. “Ik zag het al wel aankomen.” De dag daarvoor moesten de koppels hun lijstje maken met het koppel waarin ze het meest en het minst vertrouwen hadden. “Ik vond het niet erg dat ik wegging. Het is wel jammer om iedereen te gaan missen, maar ik wist ook, Love Island is voor mij gewoon klaar.”

Bron: RUMAGTV | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook