Zien: Bibi Breijman zet schaar in haar lokken

Looking good, Bibi!

Een nieuwe coupe voor Bibi Breijman! De beauty heeft zich duidelijk laten inspireren door dochter Teddy, want ze heeft de schaar in haar lokken gezet. Op haar Instagram Stories deelt ze het stunning resultaat.

My little pony

Bibi Breijman deelt regelmatig lieve kiekjes van haar pasgeboren zoontje Chester en dochter Teddy op haar Instagram. Waar de jongen nog amper haar op zijn bol heeft, heeft Bibi’s baby girl al een flinke bos met krullen – inclusief een té schattige pony.

Enne, dat leek Bibi duidelijk ook wel wat. Tijdens haar kappersbezoekje gisteren besloot ze daarom afscheid te nemen van haar lange lokken en voor wispy bangs te gaan. Op Instagram Stories deelt ze een foto van het eindresultaat. “My little pony“, schrijft ze erbij. Wij zijn fan!

Bibi Breijman

Babynaam

In mei werd Bibi samen met zanger Waylon de trotse ouders van zoontje Chester. Grote zus Teddy is maar wat trots op haar kleine broertje en had al tijdens de zwangerschap een koosnaampje voor hem bedacht. En dat koosnaampje is precies wat Bibi en Waylon als tweede naam voor de little man hebben gekozen.

“We konden toch geen afscheid nemen van het koosnaampje dat Teddy haar broertje 9 maanden gaf”, schreef Bibi vlak na de geboorte van haar zoon in haar Instagram Stories. ‘Chester Ozzy Bijkerk’, is dus de naam van de kleine spruit. Aahw!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws