Lief: Bibi Breijman deelt voor het eerst duidelijke foto van zoontje Chester

'Ontmoet de man van mijn dromen.'

Eind mei werd Bibi Breijman voor de tweede keer moeder. Samen met zanger Waylon verwelkomde ze zoontje Chester Ozzy Bijkerk. Bibi deelde al een aantal keer zoete kiekjes van haar zoon, maar laat nu voor het eerst ook zijn gezichtje zien op Instagram.

Droomman

Tot nu toe deelde Bibi nog geen duidelijke foto van haar kindje, maar daar besluit ze vandaag verandering in te brengen. Ze deelt drie foto’s van het ventje, waarop hij te zien is met een grote glimlach op z’n gezicht. Bij de schattige plaatjes schrijft ze: ‘Ontmoet de man van mijn dromen’.

 

Knapperd

Onder de foto’s van de baby krijgt Bibi een hele lading lieve reacties. Newly wed Manon Meijers reageert: ‘wat een knapperd’, en zangeres Shary-An noemt Chester een ‘lieverdje’. Ook influencer Serena Verbon laat een reactie achter. Ze schrijft: ‘Wat een leuk kereltje zeg en een echt Indootje’.

Demonen

Onlangs kwamen Bibi en Waylon nog veel in het nieuws omdat ze relatieproblemen zouden hebben. Het roddelkanaal Juicechannel bracht naar buiten dat de zangers tijdens de zwangerschap van Bibi vreemd was gegaan. Ook Yvonne Coldeweijer kwam met details over het overspel. Waylon kwam hierna met een reactie op Instagram, waarin hij bekende dat hij ‘iets onvergeeflijks heeft gedaan en niet zomaar verwacht dat Bibi hem vergeeft. Hij sprak ook over demonen in zijn hoofd.

Bron: Instagram Bibi Breijman | Beeld: BrunoPress, Instagram Bibi Breijman

Laatste nieuws