Te zoet: Bibi Breijman deelt een lief kiekje met haar zoontje Chester

Het is weer een prachtig plaatje.

Eind mei werd Bibi Breijman voor de tweede keer moeder. Samen met Waylon verwelkomde ze zoontje Chester Ozzy Bijkerk. Vlak na de geboorte plaatste Bibi een aantal mooie foto’s op Instagram, en daar is nu eentje aan toegevoegd. Very sweet!

Onstuimige week

Afgelopen week waren Bibi en Waylon veel in het nieuws, omdat Waylon tijdens Bibi’s zwangerschappen niet trouw zou zijn geweest. Waylon plaatste een bericht op Instagram waarin hij bekende dat hij ‘iets onvergeeflijks heeft gedaan en niet zomaar verwacht dat Bibi hem vergeeft’. Afgelopen zondag, op Vaderdag, nam Bibi ‘wraak’ door een aantal not so charming foto’s van Waylon op het Instagram Stories te plaatsen. And that was that.

Prachtig plaatje

Ondanks eventuele problemen in de privésfeer geniet Bibi zoveel mogelijk van haar wondertje, Chester. Ze plaatste gisteren een zwart-witfoto op Instagram waarop ze haar kleine spruit vasthoudt en schreef er “💙💙💙💙” bij. Wat een mooi kiekje!

Hartverwarmende reacties

Volgers genieten massaal van het mooie plaatje. “Zo cute zo’n kleintje weer ❤️😍”, schrijft Lizzy van der Ligt. “😍😍😍❤️❤️❤️”, schrijft Robin Martens. “Prachtig!!”, aldus Bert van Leeuwen. Ook steken veel mensen Bibi een hart onder de riem. “Goed op jezelf passen Bibi. En genieten van de twee klompjes goud in je leven. Dat is nu het belangrijkste..”, schrijft iemand. “Prachtige moeder! Be strong en geniet vooral van je kinderen 💖💙”, schrijft een ander. We hopen dat Bibi de komende tijd toch nog zoveel mogelijk van deze newborn phase kan genieten.

Bron: Instagram Bibi Breijman | Beeld: BrunoPress, Instagram Bibi Breijman

Laatste nieuws