Bibi Breijman deelt lief detail over babynaam

Hoe cute!

Afgelopen weekend deelde Bibi Breijman het heugelijke nieuws bevallen te zijn van haar tweede kindje: Chester. Bibi, Waylon en dochtertje Teddy zitten sindsdien op een roze wolk, zo blijkt uit de lieve kiekjes die Bibi deelt op Instagram. Ook deelt de mama een schattig detail over de naam van haar pasgeboren zoontje.

Bevallen

Bij een reeks lieve foto’s schreef Bibi dit weekend: “Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik.” In de fotoreeks zagen we ook een paar foto’s van voor de bevalling en een lief kiekje van grote zus Teddy samen met Waylon.

Babynaam

Grote zus Teddy is maar wat trots op haar kleine broertje en had al tijdens de zwangerschap een koosnaampje voor hem bedacht. En dat koosnaampje is precies wat Bibi en Waylon als tweede naam voor de little man hebben gekozen. “We konden toch geen afscheid nemen van het koosnaampje dat Teddy haar broertje 9 maanden gaf”, schrijf Bibi in haar Instagram Stories. ‘Chester Ozzy Bijkerk’, is nu de naam van de kleine spruit. Aahw!

Chester
Beeld: Instagram Stories Bibi

Ziek

De zwangerschap ging niet zonder slag of stoot. Net als tijdens haar eerste zwangerschap had Bibi opnieuw last van hyperemesis gravidarum, oftewel misselijkheid. Hier werd ze zelfs voor opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels maken mama en kleine Chester het goed en kan Bibi gaan genieten van haar kleine zoontje. Congrats, Bibi!

Bron & Beeld: Instagram Bibi Breijman, Brunopress

Laatste nieuws