Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Love Islands Jotti er vroeger uit

De beauty is door de jaren heen flink veranderd.

Jotti is een knappe verschijning in de villa van Love Island. De beauty maakte in week 1 van het realityprogramma haar opwachting als extra bombshell. De 27-jarige komt uit Oud-Turnhout in België, is model en wist vier jaar geleden zelfs de finale van Miss België te halen. We vonden daar een aantal prachtige kiekjes van terug op haar Instagram.

Wesley

Al snel kwam aan het licht dat Jotti een kortstondige 'relatie' had met ex-voetballer Wesley Sneijder. Niet al te lang geleden werden de twee nog samen gespot op Ibiza, maar blijkbaar is het daarbij gebleven. Nu zoekt Jotti de liefde dus op Gran Canaria in de Love Island-villa.

Al snel vormde ze een koppel met Mehti, maar werd door Rick van hem gestolen. Mehti moest hierdoor onmiddellijk de villa verlaten, waarop Jotti en Rick met elkaar verder gingen. Uiteindelijk koos Yousri er tijdens een herkoppeling voor om een koppel met haar te vormen. 

Missverkiezing

We begrijpen wel dat al die mannelijke Islanders een stel willen zijn met de knappe Jotti. Ze werkt als mannequin en model en won in 2017 haar eerste missverkiezing. Een jaar later stond ze zelfs in de finale van Miss België. Ze won helaas niet, maar het leverde wel prachtige plaatjes op. Kijk mee!

We vinden dat Jotti in vier jaar tijd behoorlijk is veranderd, maar nog altijd even mooi. De blondine heeft al heel wat mannen gezien in de villa, maar een klik blijft tot nu toe uit. Hopelijk zien we haar de ware liefde vinden op Love Island!

Bron: Instagram @jottiverbruggen | Beeld: Videoland