Mehti blikt terug op Love Island-deelname: ‘Ik dacht dat Marvin naar huis zou gaan’

'Ik hoop dat Jotti een leuke vent vindt.'

Mehti was net een band met Jotti aan het opbouwen, maar helaas kon hij niet verder ontdekken of er meer tussen hen kon ontstaan. Nieuwkomer Rick besloot een koppel te vormen met Jotti, waardoor Mehti niet meer in een koppel zat en de villa moest verlaten. Met Grazia blikt Mehti terug op zijn Love Island-avontuur. 

Deelname

Meedoen aan Love Island is niet niks. Mehti twijfelde in de eerste instantie dan ook of hij zich moest opgeven voor het programma. “Een vriend van me heeft me uiteindelijk gepusht, waardoor ik me toch heb ingeschreven voor het programma.” 

De Islander dacht aanvankelijk dat hij niet in het programma zou komen, omdat heel veel mensen zich ervoor opgeven. “De kans dat je mee mag doen, is zo klein. Maar opeens zat ik bij de Originals. Dat was zo snel gegaan!” 

Intrede villa 

Mehti was de eerste jongen die de Love Island-villa betrad. Hoe was dat eigenlijk? “Het was niet normaal hoe spannend ik dat vond”, lacht Mehti. “Toen ik de meiden voor het eerst zag, was ik zo zenuwachtig. Ik had trillende handen van de zenuwen. Het is zo gek om daar dan opeens te staan.” 

Hoewel Mehti zich voor Love Island opgaf om de ware te ontmoeten, ging hij niet met speciale verwachtingen de villa in. “Het enige wat ik van mezelf verwachtte, was dat ik mezelf wilde zijn. Ik wilde alles rustig op me af laten komen”, vertelt hij. “Tuurlijk hoop je de liefde te vinden, maar dat kun je niet forceren. Zoiets moet vanzelf gaan. Ik deed mee aan het programma om de liefde te vinden, nieuwe vrienden te maken en om vooral een leuke tijd te beleven.” 

Mehti vond dan niet de liefde, maar vriendschappen hield hij zeker over aan zijn Love Island-deelname. “De vriendschappen die ik daar heb opgebouwd zijn niet te omschrijven. Ik ben met iedereen vrienden geworden, behalve met Rick”, lacht Mehti. “Merijn en ik zijn echt maatjes geworden. Als hij terug is in Nederland gaan we die vriendschap zeker voortzetten.”

Jotti

Vlak voordat Mehti naar huis werd gestuurd, vormde hij een koppel met Jotti. De twee konden het goed met elkaar vinden en Mehti had graag willen uitzoeken of er meer tussen hen zou kunnen ontstaan. “Jotti is niet alleen een prachtige meid, maar ze is ook heel leuk. We merkten al snel dat we een leuke klik hadden. Helaas hadden we niet meer tijd om te kijken of er meer tussen ons kon ontstaan.” 

De nieuwe bombshell Rick gooide namelijk roet in het eten. “De manier waarop ik naar huis moest, blijft heel zuur. Ik zat net in een goed koppel, maar toen besloot Rick voor Jotti te kiezen.” Iets wat Mehti totaal niet had verwacht. “Rick gaf aan dat hij Manon wel zag zitten. Ik dacht daarom dat Marvin (degene met wie Manon toen een koppel vormde, red.) naar huis zou gaan. Ik had het totaal niet verwacht dat ik vervolgens naar huis moest.”  

Hoewel Mehti hoopt dat Jotti de ware vindt tijdens haar verblijf op Love Island, houdt Mehti wel de deur voor haar op een kier. “Voor Jotti gaat het avontuur nog door. Ik hoop dat ze zich openstelt voor anderen, en dat ze een leuke vent vindt. Maar als dat niet het geval is, dan wacht ik in Nederland op haar met een bord broccoli”, lacht Mehti. 

Beeld: Videoland

Laatste nieuws