Oh no: déze Islander moet de villa verlaten

'Ik verlaat de villa met opgeheven hoofd', laat de Islander weten.

In de nieuwste aflevering van Love Island maakten de Islanders zich klaar voor een nieuwe herkoppeling. Nieuwkomers Yousri en Sayed mochten als eerst kiezen met wie ze een koppel wilden vormen. Daarna was het de beurt aan de dames om te beslissen met welke man ze een koppel wilden vormen. Degene die als single overbleef, moest helaas de villa verlaten. 

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering twaalf. 

Herkoppeling

Sayed had de eer om als eerst een koppel te vormen en koos Manon. Daarna was het de beurt aan Yousri. Merijn was als de dood dat Yousri voor zijn koppelpartner Sunita zou kiezen, maar dat was niet het geval. Yousri koos ervoor om een koppel te vormen met Jotti. 

Vervolgens mochten de dames kiezen met wie zij een koppel wilden vormen. Mara koos voor Marvin, Sunita voor Merijn,  voor Lennert en Amandine voor Jules. Tene was al laatst aan de beurt en besloot in een koppel te blijven met Gideon. Tot zijn grote teleurstelling bleef Rick als single over en was hij degene die de villa moet verlaten.

Exit

“Het waren vier fantastische dagen”, zegt hij vlak voor zijn vertrek. “Vier dagen zijn superkort, en ik had het supergoed naar mijn zin met iedereen in de villa. Dat maakt het heel pijnlijk.” Ook deelt Rick dat hij had gehoopt de ware tegen te komen tijdens zijn verblijf op Love Island. “Ik ga jullie zo missen, en ik hoop dat jullie allemaal ware liefde vinden. Ik heb er vertrouwen in”, deelt hij met de Islanders. Awh!

“Ik vind het jammer dat het hier stopt. Ik heb wel een kans gekregen, maar die was heel kort. Ik verlaat de villa met opgeheven hoofd en ik geef de moed niet op. Ik ga lekker op zoek naar mijn toekomstige vrouw.” Wij hopen dat je haar binnenkort vindt, Rick!

Bron: Love Island | Beeld: Videoland

Laatste nieuws