Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Florine onthult geslacht tweede kindje

It's a...

Echte Gooische Moeder Florine Hofstee geniet momenteel met haar gezinnetje van het heerlijke weer op Ibiza. Vanaf het zonnige eiland deelt ze leuk nieuws met haar volgers: met een prachtige foto in roze badpak maakt de blondine het geslacht van haar tweede kindje bekend.

Grote broer

Ruim een maand geleden deelde Florine het leuke babynieuws dat ze zwanger is. De Echte Gooische Moeder en haar hubby Jeroen Stoop hebben al een zoontje genaamd Beer. "Beer wordt grote broer 😍👶🏻 Ohhh🥰 wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij, totááál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!”, schreef ze destijds bij een prachtige foto waarop ze haar baby belly liet zien.

It's a...

Een paar weken later maakt Florine nu ook het geslacht van haar tweede kindje bekend. Op Instagram deelt ze een mirror selfie in een stunning roze badpak met ruffles. Maarre, laat je niet afleiden door de kleur van het badpak, want de blondine is very much in verwachting van een jongetje! "Proud boys mom", schrijft Florine bij het kiekje. "Beer krijgt een broertje!!!"

Felicitaties

Binnen no-time stromen de felicitaties binnen onder het kiekje van Florine. "Gaaf! Heb je echt een mannengezin", schrijft een volger. "Wauw super leuk 💙💙", reageert een ander. Al zijn sommigen ook wat verbaasd: "Ik zag je badpak, dus in eerste instantie dacht ik een meisje. Maar zo leuk, twee jongens."

Enne, over dat badpak gesproken: hoe fantastisch ziet Florine eruit? Ook dat is haar volgers absoluut niet ontgaan. "Mooierd", "Pretty" en "Wat zie je er goed uit", klinkt het volop in de comments. Bestie Pauline Wingelaar schrijft: "Zo knap in dat badpak ook! 😍🔥💙" Eens!

Bron: Instagram @florinecmh | Beeld: BrunoPress