Baby news: Florine van Echte Gooische Moeders is zwanger

Kleine Beer wordt grote broer!

Lees ook

Lief nieuws vanaf Ibiza! Florine Hofstee, bekend van Echte Gooische Meiden en Echte Gooische Moeders, heeft via Instagram bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kindje.

Grote broer

Florine en haar man, Jeroen Stoop, hebben al een zoontje genaamd Beer. Hij is anderhalf en wordt binnenkort dus grote broer. Florine heeft een foto op Instagram geplaatst waarop ze voor helderblauw water poseert en haar buik vasthoudt. “Beer wordt grote broer😍👶🏻 Ohhh🥰 wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij🥹 totááál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!”, schrijft ze erbij.

Makkelijk gegaan

Een aantal jaar geleden, toen Florine en Jeroen nog geen ouders waren, maakten ze er geen geheim van dat het lastig was om in verwachting te raken. Dat beschrijft Florine nu opnieuw bij haar post. Ze vertelt er ook bij dat het deze keer een stuk makkelijker verliep.

“Onze lieve Beer kwam via IUI en dan nu zo onbezorgd en gemakkelijk zwanger, echt een cadeautje! 🥰 Pas na 13 weken kwam ik erachter dat er een klein mensje in mijn buik groeit🫢 Zal later meer hierover delen💛”, schrijft Florine. Cute detail: is dat Florine is uitgerekend op haar eigen verjaardag, 1 december.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

Lieve reacties

In de comments onder de post regent het hartjes. “JAAAAAA ❤️❤️❤️❤️❤️”, schrijft Vivian Hoorn. “Gefeliciteeeeerd ❤️”, aldus Romee Strijd. “LoveYou🫶🫶🫶🫶”, schrijft collega-Gooische Moeder Leslie Keijzer. Van harte met het leuke nieuws, Florine en Jeroen!

Bron: Instagram Florine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook