Oeh: dít is wanneer Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita te zien is

De eerste beelden beloven al veel goeds.

Begin vorige maand deelden we al het te leuke nieuws dat de Echte Gooische Moeders voor het nieuwe seizoen van hun realityserie samen op een welverdiende mom break naar Italië gingen. Hoewel toen nog onduidelijk was wanneer dit gloednieuwe seizoen te zien zou zijn, is de releasedatum nu finally bekend. Enne, we hoeven er gelukkig niet lang meer op te wachten!

La Dolce Vita

Another day, another adventure voor de moms uit ’t Gooi! Onlangs deelden de Echte Gooische Moeders al dat ze naar Italië waren afgereisd voor opnames van hun realityserie. “Yeahhh we zijn naar Italië voor een te gekke nieuwe serie🎥! Lekker roadtrippen met mijn girls🛍💖”, schreef Florine vorige maand bij een zomers kiekje met PaulineLeslie en Bo in Milaan. “WAT EEN FEEST🥂!”

Ook Bo liet weten enorm zin te hebben in de mom break. “Mooie herinneringen maken in Italië !!” schreef ze bij dezelfde foto. “Voor een nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders mogen wij een prachtige roadtrip maken naar Milaan, Rome en nog veel meer prachtige steden binnen Italië. Zo super super gaaf en gezellig!” Kortom: naast fashion-stad Milaan, gaan de Gooische moeders ons nog véél meer van Italië laten zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Releasedatum

Inmiddels zijn de beste vriendinnen alweer even terug uit het prachtige Italië en is het wachten geblazen tot het gloednieuwe seizoen van hun realityserie op de digitale buis verschijnt. Gelukkig hoeven we daar niet héél lang meer op te wachten. Houd volgende week zondag 24 juli vrij, want vanaf dan is elke week een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita te zien bij Videoland. Si!

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws