Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is wanneer de datingshow van EOTB's Harrie Snijders te zien is

Harrie de Hengst is klaar om getemd te worden.

EOTB's Harrie Snijders aka Harrie de Hengst is klaar om zijn vrijgezellenleven achter zich te laten en gaat in zijn gloednieuwe datingprogramma Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw op zoek naar de ware liefde. Enne, vanaf déze datum is de serie te zien.

Daten op het kamp

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Harrie Snijders is het beu om vrijgezel te zijn en is ready for love. In Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw proberen zestien dames het hart van de knappe casanova te veroveren op – jawel – het kamp. En date je met iemand op het kamp? Dan date je met het hele kamp. En dus zullen de ladies niet alleen aan de hoge standaarden van Harrie moeten voldoen, maar moeten ze ook door de keuring van Harries oma, zus, vader en moeder weten te komen.

De dames die het tot de laatste drie weten te schoppen, staan nog een bijzondere uitdaging te wachten. Die moeten de overige familieleden en vrienden van Harrie namelijk ook nog weten te imponeren. In de reizigerscultuur bepaalt dit onofficiële familiepanel namelijk wie er wel en niet wordt toegelaten op hun kamp. Aha!

Dream dates

Daten met zestien prachtige dames, dat is natuurlijk Harries ultieme droom. Om ervoor te zorgen dat hij de ladies in relatief korte tijd goed leert kennen, neemt hij ze à la De Bachelor mee op groepsdates en individuele dates. Tijdens de dates laat de realityster de vrouwen kennismaken met zijn reizigerswereld. Zo zullen ze gaan racen, elkaar zwoel gaan masseren en zelfs een vlucht in een helikopter maken. Oh my!

Tiara-ceremonie

Net als in De Bachelor en Prince Charming vindt er in elke aflevering een ceremonie plaats waarbij enkele dames naar huis worden gestuurd. Niet met rode rozen of stropdassen, maar met tiara's. Enne, in de eerste dubbele aflevering kunnen we gelijk al rekenen op een mega dumping, waarbij maar liefst acht (!) dames hun tiara's af moeten doen en het kamp moeten verlaten.

Of één van de zestien ladies het in zich heeft om Harrie de Hengst te temmen? Om dat te zien zullen we nog heel even geduld moeten hebben. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is namelijk vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en is wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Genieten!

Bron en beeld: TLC