Whut: EOTB’s Harrie Snijders krijgt eigen datingshow

Enne: je kunt je nog opgeven!

Lees ook

Zie jij een romance met Harrie Snijders aka Harrie de Hengst wel zitten? Lucky you. De Ex on the Beach-ster krijgt namelijk zijn eigen datingshow op discovery+. Enne, je kunt je nog opgeven.

Eigen datingshow

Op Instagram klonken al even geruchten dat de felbegeerde realityster Harrie Snijders zijn eigen datingshow zou krijgen – en dat nieuws is nu bevestigd. De knappe casanova is ready om zijn vrijgezellenleven achter zich te laten en is op zoek naar iets serieus. Geen exen die het strand op komen wandelen en roet in het eten gooien, maar een zoektocht naar de ware liefde.

Aanmelden kan nog

Lijkt jou dat wel wat: daten met Harrie? Dan hebben wij heel goed nieuws. Je kunt je namelijk nog aanmelden voor dit liefdesavontuur. Denk jij Harrie de Hengst te kunnen temmen? Je kunt je HIER aanmelden.

Nog even geduld

Hoe de datingshow van EOTB’s Harrie gaat heten, is nog niet bekend. Ook zullen we helaas nog even moeten wachten tot we zijn liefdesavontuur kunnen volgen. discovery+ laat weten dat de dating-realityserie vanaf begin augustus te zien is. Can’t wait!

Bron en beeld: discovery+

Laatste nieuws

Zie ook