Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Annebel deelt knappe transformatie: 'Dit is mijn every day motivation'

De sportieve beauty is door de jaren heen veel veranderd.

Voor haar afgetrainde lichaam let Temptations Annebel goed op haar eten en brengt ze heel wat uurtjes in de sportschool door. Inmiddels ziet ze er heel anders uit dan een paar jaar geleden, zo deelt ze op Instagram Stories.

Every day motivation

Op Instagram verrast Annebel haar ruim 70 duizend volgers regelmatig met steamy lingeriefoto's, waarop haar afgetrainde lichaam maar al te goed zichtbaar is. Om dat resultaat te bereiken, brengt de beauty bijna elke dag een bezoekje aan de sportschool. Waar ze de motivatie vandaan haalt om zo vaak te sporten? Dat is eigenlijk vrij simpel, zo laat ze weten op haar Stories.

"Hier is mijn every day motivation", schrijft Annebel bij drie foto's uit de oude doos. "Dit ben ik ongeveer 6/7 jaar geleden toen ik René ontmoette." Hoewel ze er toen ook al goed uitzag, zat ze niet zo lekker in haar vel. "Ik trainde niet en at alles wat ik wou", vertelt ze over deze periode. Toen ze René leerde kennen, gooide ze het roer om. "Door hem ben ik gaan trainen en heb ik een gezonde relatie met voeding gecreëerd. Je doet het natuurlijk zelf, maar iemand die je helpt en weet hoe hij je kan helpen is erg fijn!"

Vooroordelen

Hoewel René en Annebel tijdens Temptation Island toch wel de fan favourites waren van de kijkers, kreeg het stel ook de nodige negatieve reacties. Zo hadden veel mensen vooroordelen over de tortelduifjes vanwege hun uiterlijk. “Voordat Temptation echt begon, en alleen nog maar de foto’s van de deelnemers waren gedeeld, hadden mensen al vooroordelen over ons. Op basis van de foto’s dachten mensen dat ik vreemd zou gaan”, vertelde René onlangs aan Grazia.

“We dachten van tevoren wel dat we veel haatreacties zouden krijgen vanwege ons uiterlijk, want dat is wat meer uitgesproken”, geeft Annebel toe. “Vlak voordat Temptation begon, had ik mijn lippen opgespoten. Die waren veel te dik, en door die warmte werden ze nog dikker. En die wimpers… dat kon echt niet als ik dat nu terugzie”, stelde Annebel. “Daar kreeg ik heel veel reacties op.”

Bron: Instagram @annebelvisscher, Grazia | Beeld: Tom Cornelissen