Temptations Annebel en René over geheimhouden relatie

Was het voor de love birds lastig om hun relatie geheim te houden?

Lees ook

Sinds bekend werd dat Annebel en René meededen aan Temptation Island: Love or Leave moesten ze geheimhouden dat ze een stel zijn. Maar hoe was het eigenlijk om dat voor de buitenwereld te verbergen?

 

Geheim 

Ondanks dat het Temptation-avontuur voor Annebel en René niet beter had kunnen eindigen, moesten ze dat een paar maanden geheimhouden. Hoewel sommige happy couples dat na hun deelname aan een reality-programma best lastig vinden, geldt dat niet voor René en Annebel. “Het was voor ons niet heel moeilijk, want wij wonen ook best afgelegen in een dorp in Friesland”, verklaart René nuchter als we met hem en Annebel bellen. “Het is hier vrij rustig, maar je moet je natuurlijk wel bewust zijn van wat je wel en niet doet.” 

Hoewel René en Annebel altijd goed opletten waar ze samen waren, ging het één keer toch mis. “Een keer na de opnames van Temptation dachten we dat we samen wel ergens een hapje konden eten. We waren in een afgelegen dorpje waar het heel rustig was, en het was eigenlijk nog vroeg om te eten. Toch maakte iemand een foto van ons, terwijl we daar zo op hadden gelet. Dat was de enige keer dat we een keer samen wat deden en toen werden we meteen op de foto gezet.”

Goede relatie

Hoewel René en Annebel het weleens jammer vonden dat ze bijna niks samen in het openbaar konden doen, bleek het wel enorm goed te zijn voor hun relatie. “Als je een relatie hebt, is het heel belangrijk om dingen samen te doen, maar ook om apart van elkaar leuke dingen te doen. Voor onze deelname aan Temptation waren we altijd samen, en de afgelopen maanden hebben we meer dingen apart van elkaar gedaan. Daarin zijn we wel echt gegroeid”, vindt René. 

Ook zijn de twee elkaar door hun deelname aan Temptation nog meer gaan waarderen. “Onze relatie heeft echt weer een boost gekregen. We zagen elkaar twee weken niet en daardoor besef je nog meer wat iemand voor je betekent”, deelt René. “We zijn ons veel meer van elkaar bewust, en doen nog meer ons best voor elkaar”, vult Annebel aan. “Als je lang samen bent, neem je elkaar op een gegeven moment voor lief – iets wat Rene, en ik trouwens ook, daar inzagen. Nu doen we nog meer ons best voor elkaar.” 

“Kijk, een relatie is nooit perfect, er is altijd wel een klein dingetje. Het is vooral belangrijk dat je daar over blijft praten. Door goed te communiceren blijft een relatie goed. Als je dat niet doet, houdt het al snel op”, vindt René. En zo is het maar net! 

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook