Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lookalike alert! Dít is de knappe dochter van Fajah Lourens

De 22-jarige Irem heeft duidelijk de looks van haar knappe moeder geërfd.

De oogkleur van je moeder, de neus van je vader: als kind krijg je de nodige eigenschappen van je ouders mee. Fajah Lourens heeft duidelijk al haar goede genen meegegeven aan haar dochter, want de 22-jarige Irem is een kopie van haar moeder!

Knappe dochter

Met de looks van actrice Fajah zit het wel goed. De 41-jarige fitnessgoeroe heeft een prachtige dochter van 22 jaar oud en deze dame heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd.

Irem is allang geen klein meisje meer. Sterker nog: ze lijkt tegenwoordig wel een mini-versie van haar moeder. Niet alleen qua looks, ook op Instagram stapt Irem in de voetsporen van haar bekende moeder. De 22-jarige ontpopt zich steeds meer tot een ware fashionista en daar is mama Fajah maar wat trots op. Zelf heeft Irem een privé-account op Instagram, maar gelukkig plaatst Fajah regelmatig mooie kiekjes van haar dochter.

Trots op kinderen

In april werd Irem alweer 22 jaar, en daar stond Fajah op Instagram destijds even bij stil. “22 jaar geleden om 07.10 werd jij geboren. Lieve mooie sterke, slimme Irem. Van een meisje naar een vrouw”, begint de fitnessgoeroe bij de post. “Afgelopen maand voor het eerst op jezelf en aan het begin van je leven met nog zo veel mooie kansen op je pad. Ik geniet van de groei die ik je zie maken en ben enorm trots op jou”, aldus Fajah.

Irem heeft ook nog een jonger broertje, Shai. Fajah kreeg Shai met haar ex Daniël Surig. En ook Shai is geen kleine jongen meer. Wat een knap gezin!

Verbouwing

Eerder dit jaar deed Fajah nog een boekje open over de verbouwing van haar huis, die ze ooit kocht met de vader van Shai. Tegen de tijd dat het huis af was, was haar relatie met haar ex al finito. “Ik heb het huis ooit laten bouwen met de vader van mijn zoon. De bouw duurde zo lang dat onze relatie al over ging voordat het huis afgebouwd was”, vertelde Fajah aan Beau Monde.

“Het heeft heel lang leeggestaan, omdat het nog niet af was. Het was moeilijk om door een onaf huis heen te kijken. Maar in 2016 heb ik mijn ex uitgekocht. Nu is het alweer een tijdje van mij. Het is een heerlijke plek, midden in het groen. Mijn slaapkamer is mijn lievelingsplek. Ik heb een mooi uitzicht en een fijn bad. Ik kon er me terugtrekken tijdens de verbouwing. Zo kon ik alle mensen in huis een beetje uit de weg gaan. Natuurlijk gingen er – zoals in elke verbouwing – dingen mis. Ik heb het gewoon geaccepteerd en er geen extra aandacht aan besteed. Dat is zonde van mijn energie en het is uiteindelijk prachtig geworden.”

Bron: Beau Monde, 100p magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram