Fajah Lourens over de verbouwing van haar huis: ‘Onze relatie was al over voor de bouw af was’

De verbouwing van Fajah's stulpje had heel wat voeten in de aarde.

Fajah Lourens heeft de coronaperiode gebruikt om haar huis eens stevig onder handen te nemen. Maarre, dat leverde helaas de nodige tegenslagen op. In de nieuwste Beau Monde vertelt ze alles over haar vernieuwde stulpje.

Droomwereld

Fajah leeft nu naar eigen zeggen in haar droomwereld. Maar het heeft wel even geduurd voordat haar huis ook écht haar droomhuis was. Sterker nog, tegen de tijd dat het huis af was, was haar relatie met haar ex al finito. “Ik heb het huis ooit laten bouwen met de vader van mijn zoon. De bouw duurde zo lang dat onze relatie al over ging voordat het huis afgebouwd was”, vertelt Fajah aan Beau Monde.

“Het heeft heel lang leeggestaan, omdat het nog niet af was. Het was moeilijk om door een onaf huis heen te kijken. Maar in 2016 heb ik mijn ex uitgekocht. Nu is het alweer een tijdje van mij. Het is een heerlijke plek, midden in het groen. Mijn slaapkamer is mijn lievelingsplek. Ik heb een mooi uitzicht en een fijn bad. Ik kon er me terugtrekken tijdens de verbouwing. Zo kon ik alle mensen in huis een beetje uit de weg gaan. Natuurlijk gingen er – zoals in elke verbouwing – dingen mis. Ik heb het gewoon geaccepteerd en er geen extra aandacht aan besteed. Dat is zonde van mijn energie en het is uiteindelijk prachtig geworden.”

Droomwereld

De sportfanaat vertelt dat het huis haar geen moment heeft doen vervelen, ook niet tijdens de lockdowns. “Ik had de mazzel dat ik een gym aan huis had, want zo kon ik ook tijdens corona lekker door blijven trainen. We konden verder niet zoveel. Dat heeft me wel doen nadenken: je weet niet hoe de wereld eruit gaat zien, dus je kunt maar beter zorgen dat je een fijne plek hebt. Investeren in je eigen droomwereld thuis. Dat ben ik dus gaan doen, met een flinke verbouwing. Mijn kantoor is verplaatst naar de oude stal. En in mijn voormalige kantoor heb ik een bar laten maken. De deuren van het huis kunnen open en de bar ligt daar direct achter. Dus als ik mensen over de vloer heb, kunnen ze er wat te drinken halen en hoeven ze verder mijn huis niet in. Zo blijft het lekker schoon”, aldus Fajah.

Benieuwd naar het hele interview met Fajah? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag 6 oktober in de winkels.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws