Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Iris over breuk met Whitney: ‘Ik had het liever anders gezien’

Ook vertelt ze hoe haar contact met Kenzo nu is.

Na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave leek het even goed te gaan tussen Whitney en Iris. Helaas bleek dit van korte duur te zijn, en gingen de twee alsnog uit elkaar. Maar hoe is het contact tussen de twee nu? 

Geen contact

“We hebben geen contact meer”, vertelt Iris ons als we haar spreken. “Na Temptation had ik Whitney vergeven voor wat er daar was gebeurd en kozen we er allebei voor om met een schone lei te beginnen.” Iris vervolgt dat Whitney echter alsnog contact had gezocht met Sabine, met wie hij op dream date ging. “Ik was op een feestje waar zij ook was, en zij heeft me dat toen verteld.” Het leek Iris dan ook beter om geen contact meer te hebben. 

Geen spijt

Hoewel Iris’ Temptation-avontuur anders eindigde dan ze hoopte, heeft ze geen spijt van haar deelname. “Ik heb zeker geen spijt, maar de uitkomst is zeker jammer. Ik had het liever anders gezien. Ik had gehoopt dat we er samen sterker uit zouden komen.” 

Helaas overleefde Iris’ relatie het niet, maar ze hield wel veel mooie vriendschappen over aan Temptation. “En dat is ook wel de reden dat ik heel blij ben met mijn deelname. Ik ben heel blij met de mensen die ik heb leren kennen, dat doet me eigenlijk hartstikke goed.” 

Kenzo

In een van de laatste afleveringen vertelde single Kenzo, met wie Iris een goede connectie had, dat hij graag eens met haar zou afspreken als ze vrijgezel was geweest. Maar hebben de twee eigenlijk nog contact? “Ja, maar dat is heel vriendschappelijk”, antwoordt de realityster.

Het lijkt er dan ook niet op dat er ooit meer tussen de twee ontstaat. “Ik denk niet dat er qua romance ooit iets tussen ons zou ontstaan. We kunnen het heel goed met elkaar vinden, maar puur vriendschappelijk. En ik zit ook nog helemaal in een verwerkingsproces. Het doet me nog heel veel pijn wat er allemaal is gebeurd, en ik hou nog steeds heel veel van Whitney. Dat verdriet moet eerst slijten voordat ik verder kan.” 

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)