Temptation Islands Fleur blikt terug op connectie met Antonio

'Dat ging op een minder leuke manier', blikt Fleur terug.

Lees ook

In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we hoe Antonio en Cleo een punt achter hun relatie zouden zetten. Maar goed, na afloop van de opnames werden ze hier en daar alweer samen gespot. Single Fleur, met wie Antonio vol de temptation aanging, blikt nu terug op haar connectie met de Hoornse stratenmaker.

‘Niet mezelf’

Inmiddels is de laatste aflevering van Temptation Island uitgezonden en kunnen ook de deelnemers het hele verhaal afsluiten. Voor hen liggen de opnames inmiddels alweer een flinke poos in het verleden. “Nou, het Temptation-avontuur zit erop. Ik ben natuurlijk al ruim een halfjaar verder na de opnames, maar omdat het veel later pas werd uitgezonden voelde het echt als vier weken terug”, deelde Fleur met Love Reality.

Ze vond het begin wel even pittig om te aarden in de villa, legt ze uit. “Ik heb een super leuke tijd gehad, leuke mensen leren kennen, veel over mezelf te weten gekomen. Aan het begin was ik vrij rustig in de villa, ik was niet mezelf. Mijn emoties zaten ook erg hoog.”

WC-verhaal

Ook blikt Fleur terug op hoe het contact tussen haar en Antonio verliep. “Uiteindelijk kwam Antonio binnen, een sfeermaker. Het klikte meteen tussen ons, maar natuurlijk met iedereen van de groep”, legt ze uit. “In de afleveringen was te zien hoe het ging, de eerste avond het ‘WC-verhaal’ waar ik niet in mee ging, waar ik veel positieve maar ook negatieve opmerkingen over heb gekregen. Uiteindelijk werd ik de Temptation van Antonio.”

“Vanuit mijn kant waren er geen liefdesgevoelens, maar wel serieuze interesse omdat het mijn type was. Vervolgens natuurlijk de kus, de ‘gezelligheid’ in de villa en de dreamdate”, somt ze op. En dat leidde tot pittige beelden in elke zin van het woord: “Het was een rollercoaster voor hem en mij. Ook een heftig kampvuur voor Antonio en zijn vriendin.”

Terug in Nederland

Inmiddels weten we dus dat Antonio nog altijd over Cleo denkt als zijn ‘droomvrouw’, maar hoe zit het dan met Fleur? De twee hadden elkaar immers beloofd terug in Nederland contact te houden. Is dat dan ook gebeurd?

Daar is Fleur kort maar krachtig over: “Ná Temptation heb ik één dag na thuiskomst contact met hem gehad, op een minder leuke manier. Daarna eigenlijk nooit meer gesproken of gezien. Die behoefte was er van beide kanten niet. Ik hoop dat Antonio en zijn vriendin, en natuurlijk ook de andere stellen, heel veel liefde krijgen en vinden.”

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook