Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! B&B Vol Liefde én Love Island gaan vandaag van start

Klaar voor een zomer vol liefde?

Get ready voor een zomer vol liefde! Vandaag gaan twee van onze favoriete liefdesprogramma's van start: B&B Vol Liefde én Love Island. En dus hoeven we ons de komende tijd zéker niet te vervelen.

Summer of love

Cancel je plannen voor de komende weken, want vanaf vandaag wil je elke dag voor de buis zitten. En geloof ons: daar ga je het nog druk mee krijgen. Op het programma staat namelijk een summer of love. Klaar voor een gloednieuw seizoen van Love Island en B&B Vol Liefde?

Love Island

Van ondernemers tot modellen en van razend ambitieus tot vooral heel romantisch: Videoland heeft weer een set gorgeous beauties en gigantische hunks bij elkaar weten te brengen voor het aankomende seizoen van Love Island. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat er met die geweldige geldprijs van 25 duizend euro naar huis? Vanaf vandaag kun je het liefdesavontuur van de knappe singles dagelijks vanaf 20.00 uur volgen bij Videoland.

B&B Vol Liefde

En dan hebben we natuurlijk nog dé hit van vorige zomer: B&B Vol Liefde. Deze zomer keert het programma niet alleen terug, het wordt ook nog eens bigger than ever. Vanaf vandaag kunnen we maar liefst zeven (!) weken lang genieten van de liefdeszoektocht van acht B&B-eigenaren door heel Europa. En dat niet vier, maar vijf dagen in de week. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 én vooruit te kijken via Videoland. Enne, dat betekent dat er al wat afleveringen op de streamingdienst te zien zijn. Exciting!

Bron en beeld: Videoland, RTL