Dit is wanneer het tweede seizoen van B&B Vol Liefde begint

Wij zitten er weer klaar voor.

Lees ook

Ons favoriete liefdesprogramma verschijnt bijna weer op de buis! We hebben het natuurlijk over B&B Vol Liefde, waarin B&B-eigenaren op zoek gaan naar de liefde. Houd je agenda erbij, want het tweede seizoen is vanaf déze datum te zien.

Groot succes

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was een regelrechte hit. Heel Nederland volgde de liefdesavonturen van Roxanne, Jacob, Debbie, Bert, Vincent en Caroline (en Roosje!) op de voet. Genoeg redenen om het B&B-liefdesavontuur dit jaar nog eens dunnetjes over te doen, moeten de programmamakers gedacht hebben.

Het liefdesprogramma komt niet alleen terug, het wordt ook nog eens bigger than ever. In de zomer van 2022 kunnen we maar liefst zeven weken lang genieten van de liefdeszoektocht van acht B&B-eigenaren door heel Europa – en dat niet vier, maar vijf dagen in de week! Ge-nie-ten!

Cancel je zomerplannen

Eind december mochten we alvast kennismaken met de nieuwe deelnemers, waarna mensen zich konden opgeven voor de B&B-eigenaren. Inmiddels zijn de opnames in volle gang én is bekend wanneer we het tweede seizoen van het programma kunnen verwachten.

Op vakantie gaan is deze zomer niet nodig, want vanaf maandag 11 juli kun je elke werkdag genieten van een gloednieuwe aflevering van B&B Vol Liefde, zo maakt RTL bekend. Via Videoland kun je elke werkdag vooruitkijken.

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook