Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Videoland deelt teaser aankomend Love Island-seizoen

Zin in!

Begin deze week was het dan ein-de-lijk zover, en werden we voorgesteld aan de singles van het nieuwe seizoen Love Island. We moeten nog héél even geduld hebben voor het nieuwe seizoen van start gaat op 11 juli, maar Videoland deelt nu weer een fun and flirty teaser van de singles die we in de villa gaan terugzien.

Kersverse singles

Van ondernemers tot modellen en van razend ambitieus tot vooral heel romantisch: Videoland heeft weer een set gorgeous beauties en gigantische hunks bij elkaar weten te brengen voor het aankomende seizoen van Love Island. Begin deze week werden ze al even kort voorgesteld, maar nu krijgen we de deelnemers ook in motion te zien in een nieuwe teaser.

"Nog 4 nachtjes slapen!", schrijft Videoland bij de beelden. "Met wie zou jij een koppel willen vormen?"

Presentatie

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren het nieuwe seizoen met 12 nieuwe, Nederlandse en Vlaamse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000,- naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Videoland. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Instagram @Videoland | Beeld: RTL, Videoland