Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: keren Terror Twins Sharon en Esmee terug op tv?

Zou het?

In Ex on the Beach maakten twins Sharon en Esmee Ipema het behoorlijk bont – de 'Terror Twins' waren een waar fenomeen. Hierna verschenen de zusjes onder andere ook in A Star is Born, waarin het kersverse moederschap van Sharon centraal stond. En als we de geruchten nu mogen geloven, kunnen we het duo binnenkort weer op tv verwachten!

Geruchtenmolen

Als je een béétje fan bent van reality tv, dan weet je ongetwijfeld dat er op social media altijd heel wat juice rondgaat. Van scherpe kijkers die hilarische montagefouten spotten, tot spoilers voor aankomende afleveringen via de socials van verschillende bekende reality-sterren. De geruchtenmolen draait er overuren!

Zo lijkt het er nu dus op dat Sharon en Esmee terug gaan keren op tv! Via de scherpe blik van het account @reality_fbi werd namelijk een bijzonder detail gespot in de recente Instagram Stories van de (voormalige) Terror Twins.

Shirts

In een screenshot van Esmees Stories is namelijk te zien dat zij en haar twin matchende shirts aanhebben, met een toch wel heel bekend logo: dat van De Alleskunner! Zou dit dan betekenen dat er een nieuwe VIP-editie van de populaire SBS-show aankomt? Kijk en oordeel zelf!

Seizoen 3?

Hoewel het eerste VIP-seizoen van De Alleskunner in het najaar van 2021 werd uitgezonden, volgde het tweede VIP-seizoen direct na het tweede 'reguliere' seizoen. Als er nu opnames zijn, zou dit kunnen betekenen dat er dit jaar dus twee rondes van de VIP-editie plaatsvinden en we dit najaar opnieuw kunnen genieten van de meest bizarre wedstrijdjes.

Als Sharon en Esmee inderdaad in een eventueel derde seizoen van De Alleskunner VIP verschijnen, betekent dit dat de ex-EOTBDD-deelneemsters zich bij een indrukwekkend rijtje VIPs kunnen tellen. Van Rob Geus en Jody Bernal tot Roy Donders, Kaj van der Voort, Koen Kardashian en Janice Blok. Wij houden in elk geval onze fingers crossed!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Ex on the Beach Double Dutch