Sharon Ipema over uitspraken in EOTB: ‘Mama was jong en maakte verkeerde keuzes’

Sharon heeft spijt van haar uitspraken in Ex on the Beach.

Sharon Ipemaalso known as – een van de 'Terror Twins' is kortgeleden natuurlijk mama geworden. De voormalig Ex on the Beach-ster heeft voordat ze moeder werd heel wat meegemaakt door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. In Veronica Superguide blikt ze terug op haar deelname en is ze stellig over één ding. Dochtertje Zaya mag nooit aan zo'n programma meedoen.

Verkeerde keuzes

Sharon en haar zus Esmee zijn een ware internetsensatie geworden door hun deelname aan EOTB. De twins hebben dan ook heel wat opvallende uitspraken gedaan, iets waar Sharon nu toch best wel spijt van heeft. Ze geeft aan veranderd te zijn.

“Ik heb nu een totaal ander leven. Ik zal Zaya later vertellen: ‘Mama was jong en maakte verkeerde keuzes’. Ik heb spijt van de grove uitspraken die we hebben gedaan, zo zijn we helemaal niet. Ik ga ervoor zorgen dat Zaya niet meedoet aan zulke programma’s”, aldus Sharon.

Advies van moeder

De moeder van Sharon en Esmee, Monique, zag het al helemaal fout gaan toen haar dochters besloten om mee te doen aan het MTV-programma. Toch kon ze alleen maar toekijken naar wat haar dochters allemaal uitspookten op tv. “Tja, ze waren achttien, dus ze maakten hun eigen keuzes. Als moeder kun je alleen maar adviseren, ze doen het toch zelf. Als ik ze had verboden om mee te doen, waren ze uit huis gegaan. Ze waren niet te stoppen.” Aii…

Bron: Veronica Superguide | Beeld: A Star is Born, Instagram

Laatste nieuws