Zien: EOTB-Jamy showt prachtige babybuik

Jamy en Dante verwachten bijna hun kleine spruit.

Lees ook

Begin dit jaar maakten Jamy en Dante – die we uit het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kennen – bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Inmiddels zijn de laatste loodjes aangebroken voor Jamy, en deelt Jamy prachtige kiekjes van haar imposante babybuik.

Zwanger

Afgelopen maart maakten de twee bekend dat er een kleine spruit onderweg is. Inmiddels zijn de laatste weken van Jamy’s zwangerschap aangebroken en heeft de blondine een prachtige baby belly. Op Instagram plaatsen Dante en Jaimy beiden prachtige kiekjes van Jamy’s babybuik. “Can’t wait to meet you“, schrijft Dante bij de foto waarop te zien is hoe hij Jamy’s buik een kusje geeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANTE⚡️ (@dantevermeeren)

Ook Jamy plaatst een hele mooie foto van haar babybuik. “Growing baby girl.. 💕”, schrijft ze in de caption. Zij en Dante verwachten dus een meisje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐉𝐀𝐌𝐘 🦋 (@jamybrands)

Deelname

Het is zo’n twee jaar geleden dat Jamy en Dante elkaar leerden kennen op de set van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel dit programma niet bepaald de place to be is om de liefde te vinden, konden de twee niet ontkennen dat er een vonk tussen hen was. Door de jaren heen hebben de twee helaas zo hun ups and downs gehad. Zo zette het stel in het najaar van 2020 nog een punt achter hun relatie, omdat Jamy zou zijn vreemdgegaan. Gelukkig heeft de liefde het uiteindelijk overwonnen en zijn Dante en Jamy happier than ever – met nu dus zelfs een baby on the way! Congrats, Jamy en Dante!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, EOTBDD (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook