B&B Vol Liefde-Pascal deelt groot nieuws op Instagram

Zo leuk!

Vorig jaar reisde Pascal af naar het Italiaanse Salerno om het hart van B&B-eigenaresse Debbie te veroveren, maar tevergeefs. Hij bleef echter niet lang vrijgezel, want back home liep Pascal al snel een nieuwe liefde tegen het lijf. Inmiddels zijn Pascal en Milou alweer een aantal maanden dolgelukkig samen én zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Nieuw hoofdstuk

Helaas leverde zijn deelname aan B&B Vol Liefde niet de romantiek op waar Pascal op had gehoopt, maar dat haalt hij nu dubbel en dwars in. Hij is inmiddels al ruim acht maanden samen met zijn grote liefde Milou en zij zijn helemaal ready voor de volgende grote stap. Op Instagram deelt Pascal het vrolijke nieuws dat ze gaan samenwonen.

Bij een lieve foto van het koppel schrijft hij de mooie woorden: “Een nieuwe plek. Om eigen te maken. Een nieuwe plek. Om gewend te raken. Een nieuwe plek. Om kleur te geven. Maar vooral om samen. Het leven te leven.” Na dit korte gedicht deelt hij nog enkele hashtags, waaronder #nieuwhuisje, #samenwonen, #nieuwhoofdstuk en #hetkomtaltijdgoed. En zo is het!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pascal Stapel (@pascal.1992)

Nieuw seizoen

Door dit vrolijke nieuws krijgen wij helemaal zin in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot de afleveringen op de buis verschijnen. Vanaf maandag 11 juli kun je namelijk elke werkdag genieten van een gloednieuwe aflevering. Via Videoland kun je elke werkdag vooruitkijken. Exciting!

Bron: Instagram @pascal.1992, Shownieuws | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws