Zien: dit is de nieuwe vriendin van B&B Vol Liefde-Pascal

En de dame in kwestie is geen onbekende.

Lees ook

Na zijn roerige periode in Salerno keerde B&B Vol Liefde-deelnemer Pascal zonder een nieuwe lover terug naar Nederland. Zijn single bestaan duurde niet lang, want Pascal liep in Nederland al gauw een nieuwe liefde tegen het lijf. Enne, deze dame in kwestie is geen onbekende.

Nieuwe liefde

Via Instagram bevestigt Pascal zijn gloednieuwe lover, Milou Hesselink. De twee delen een prachtig kiekje van hen samen – waarbij de liefde er overduidelijk vanaf spat. Veel tekst deelt Melvin niet bij de foto. Met alleen een hart-emoji laat hij weten dat het koppel happy together is.

Geen onbekende

Niet alleen is Milou een knappe dame, ook is ze in het bezit van een gouden keeltje. De beauty heeft aardig wat zangkwaliteiten en liet dit eerder zien in seizoen 8 van The Voice of Holland. In dit seizoen schopte ze het behoorlijk ver.

Debbie

Niet alleen Pascal is gelukkig in de liefde. Ook Debbie, de vrouw waar Pascal zijn oog op viel in B&B Vol Liefde, heeft inmiddels een nieuwe man in haar leven. Zij vertelde onlangs aan De Telegraaf dat er sprake is van een nieuwe liefde in haar leven. Ze is met iemand aan het daten, zo verklapt ze. Helaas wil ze nog niet veel kwijt over haar potentiële nieuwe liefde. Zo wil ze niet onthullen of het om een Italiaan gaat of niet. “Daar ga ik niets over zeggen, het speelt pas kort”, aldus Debbie. “Het enige wat ik kan vertellen is dat het geen gast is geweest van Casa Santangelo.” Hmm…

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook