Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Merel en Thomas zijn uit elkaar: 'Ik voel me voor schut gezet'

In een uitgebreide post op Instagram laat Merel weten dat het over is tussen haar en Thomas.

Al een tijdje klonken er rumours dat De Bachelors Thomas van der Vlugt en Merel Beks niet meer samen zouden zijn. Helaas heeft de geruchtenmolen het bij het juiste eind, want op Instagram laat Merel weten dat het over is tussen haar en Thomas.

Uit elkaar

"Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen, want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed", begint Merel haar verhaal bij een foto van een gebroken hart en een selfie met Thomas. "Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen", laat ze weten.

"Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon – dat alles te veel was", gaat Merel verder. Deze mededeling kwam voor haar uit het niets. "Over zoiets praat je. De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was."

Eraan werken

Hoewel de momenten die ze samen waren erg fijn waren, hadden de tortelduifjes beiden te maken met veel stress. Zo zit Merel volop in de eindfase van haar studie Tandheelkunde en kreeg ze door het programma ineens te maken met duizenden meningen. "De 'nieuwe' druk voor mij van alle meningen vond ik zwaar en dat samen met onze eigen stress maakte het soms lastig op de momenten dat we niet samen en dat zorgde op sommige momenten voor extra stress, maar ik was bereid daar aan te werken", laat Merel weten.

"Ik wilde me niet meer zo laten beïnvloeden door anderen, waar ik achteraf misschien toch wel naar had moeten luisteren", gaat ze verder. "En wanneer iemand aangeeft niet lekker in z’n vel te zitten wil je er voor iemand zijn en ervoor vechten. Dit gaf ik aan en ik gaf aan dat het voor mij niet zo direct klaar was. Ik vroeg om ‘een break’ en ik gaf hem de ruimte. Ik geloofde dat die kans er nog was. Helaas moet ervoor werken van twee kanten komen en blijkbaar speelde er meer."

De tekst gaat verder onder de foto. 

Voor schut gezet

Hoewel Thomas er twee weken geleden eigenlijk al een punt achter had gezet, liet hij afgelopen vrijdag bij SLAM! nog weten dat de tortelduifjes nog aan het daten waren. Dit viel bij Merel dan ook heel verkeerd. "Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren, en wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed", weet ze te vertellen.

Ondertussen klonken er ook volop geruchten dat Thomas met anderen aan het daten was én verscheen er op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer een filmpje waarop hij met een andere dame aan het zoenen was. Ook hier reageert Merel op: "Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik schaam me diep. Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht. Ik ben enorm verdrietig en kan het allemaal niet geloven en ik heb tijd nodig. What’s meant to be will be." Heel veel sterkte, Merel!

Bron: Instagram @merelbeks | Beeld: Jasper Suyk (De Bachelor)