Puntjes op de i: déze drie sterrenbeelden zijn heel perfectionistisch

Staat die van jou ertussen?

Waar sommigen hier en daar wat overslaan in bijvoorbeeld het huishouden, zijn anderen juist heel erg perfectionistisch ingesteld. Dit zou best weleens met je sterrenbeeld te maken kunnen hebben. De volgende drie sterrenbeelden staan er namelijk om bekend dat ze behoorlijk perfectionistisch zijn.

Steenbok

Mensen met het sterrenbeeld Steenbok werken hard en behalen daardoor vaak vele successen. Toch bevinden ze zich soms ook op het randje, omdat ze in hun harde werken kunnen doorslaan. Ze willen altijd overal de beste in zijn, zelfs bij dingen waar ze niet zoveel mee hebben. Als er dan toch iemand is die het beter doet of kan, zijn ze teleurgesteld in zichzelf en hebben ze het gevoel dat ze hebben gefaald.

Maagd

Bij Maagden moet alles opgeruimd zijn, van hun huis tot hun agenda en hun hoofd. Daarmee staan ze zichzelf soms ook in de weg, want ze vinden het moeilijk om toe te geven dat iets niet is gelukt. Ze vragen dan ook niet zo snel om hulp, terwijl dat soms wel echt nodig is. Iets om goed bij stil te staan dus: vele handen maken licht werk!

Schorpioen

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn, net als Steenbokken, erg ambitieus. Ze zijn slim en leren van fouten, of ze die nu zelf maken of niet. Toch draven ze soms een beetje door, omdat ze alles nu eenmaal perfect willen doen en geen genoegen nemen met minder. Door de hoge eisen die ze aan zichzelf en hun prestaties stellen, kunnen ze al snel veel stress ervaren.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws