Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Enorme plottwist in nieuwe aflevering Ex on the Beach

O my...

Het achtste seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch is pas net begonnen, of de eerste huge plottwist heeft al plaatsgevonden. De derde aflevering liet kijkers met open mond achter en wij snappen wel waarom. Vier deelnemers moesten namelijk hun biezen pakken...

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch

Corona in de villa

Eerder schreven we al over de tablet of terror en wat deelnemers hier zo erg aan vinden. We snappen na het zien van de derde aflevering wat de kandidaten hiermee bedoelden, want de tablet heeft flink toegeslagen.

Ten eerste viel het kijkers op dat de spraakmakende Joyce de hele aflevering niet meer te zien was. Voor Joyce zat er na een positieve coronatest namelijk niets anders op dan de villa te moeten verlaten. En alsof dat nog niet voor genoeg verdriet zorgde in de villa, kwam Stevie voor een onmogelijke keuze te staan.

Moeilijke keuze

In de vorige aflevering was Randy een van de exen die zijn intrede maakte in de villa. De goedlachse Randy dook al snel het bed in met zijn ex Stevie en het leek erop dat hij die nacht behoorlijk indruk heeft gemaakt bij Stevie. De volgende dag sloeg de tablet of terror toe en moest Stevie een moeilijke keuze maken. Óf haar ex Randy terug de zee in sturen, óf drie andere mannen wegsturen. Stevie koos voor dat laatste en dat kwam Theutche, Luca én Lars duur te staan. De drie mannen moesten namelijk per direct de villa verlaten. Wait, what? Een grote plottwist dus.

Daarna kwam er nog een nieuwe kandidaat in de villa, namelijk de knappe Taier. De brunette is geen ex van iemand, maar gewoon een extraatje. Aan het einde van de aflevering komt er nog wel een ex uit de zee, namelijk Ivory, de ex van Romée. Kortom, de derde aflevering zat vol met drama, lust én shocking momenten.

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTB (MTV)