EOTB-deelnemers onthullen: is de tablet of terror echt zo ’terror’?

'De tablet is hel.'

Ieder seizoen is-ie er weer om de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch het leven zuur te maken: de tablet of terror. De tablet heeft bijna altijd wel een vervelende boodschap voor de deelnemers, of valt dat eigenlijk wel mee? Grazia vroeg de originals naar hun ervaringen met de tablet.

Vervelende wekker

Wanneer de tablet in de villa afgaat, springen de deelnemers meteen op en wordt het geluid gekscherend nagedaan. Maarre, is dat ding nou echt zo scary in het echt? Nick had niet verwacht dat de tablet in het echt zo shocking zou zijn. “Je schrikt er wel echt van. Je weet niet wat er gaat komen”, vertelt hij aan Grazia. Theutche is het daarmee eens. “De tablet is net als gaan slapen om drie uur in de nacht, terwijl je wekker om zes uur ’s ochtends weer gaat. Die wekker die je dan hoort, dat is de tablet.”

Anders in het echt

Zit je net lekker aan het ontbijt, gaat die tablet weer af. Luca: “Ik had het echt niet verwacht, maar als je daar bent en dat ding gaat af, dan denk je toch wel van ‘oh k*tzooi'”, stelt hij. “Je weet gewoon dat er een slecht bericht aankomt en je weet eigenlijk niet wat je overkomt. Het lijkt nooit erg als je het ziet op tv, totdat je er zelf staat, dan is het toch wel anders.” Ook Joao kan dat beamen. “Als je naam wordt genoemd, dan is het klaar.”

Tablet = hel

Joyce: “Dat geluid gaat door merg en been. Je weet niet dat wat ding te zeggen heeft. Het kan goed zijn, maar ook slecht. De tablet is echt hel.” Lynn vindt de tablet of terror vooral heel verwarrend: “Elke keer gebeurt er wel iets. Dan moeten mensen weer weg en worden er weer complotjes gemaakt als je weg bent.” Geen leuke gadget dus, duidelijk!

Beeld: MTV

Laatste nieuws