Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exciting: Robbert Rodenburg komt met nieuwe serie Terug naar Toen

Na het succesvolle Open Kaart komt hij nu met een geheel nieuw format.

Videoland Event 2022

Acteur, presentator en YouTuber Robbert Rodenburg heeft al twee jaar een succesvolle serie genaamd Open Kaart. Daarin voert hij diepgaande gesprekken met allerlei bekende Nederlanders. Gisteren kondigde Robbert al op Instagram aan dat hij met een nieuw format zou komen, en nu is het zo ver: hij heeft zojuist de eerste aflevering van Terug naar Toen geüpload.

Sneak preview

Gisteren postte Robbert al een kleine teaser voor zijn nieuwe serie op zijn Instagram Stories. "Oké eerlijk, ik ben best een beetje gespannen... de afgelopen weken hebben Daan, Jasper en ik gewerkt aan een nieuw format, 'Terug naar Toen'. Het is eigenlijk een soort vervolg op 'Open Kaart', iets wat wij al lang wilden maken", schreef hij. Ook deelde hij een korte sneak preview van de intro.

Veel besproken

Vandaag was het zover en verscheen de eerste aflevering van de serie op Robberts Youtube-kanaal. "YES! WE ZIJN ER WEER! 'Terug naar toen' is een vervolg op onze eerste serie 'Open Kaart'. Maxime Meiland was onze eerste gast ooit twee jaar geleden, nu spreek ik haar opnieuw. Wat is er in die twee jaar allemaal gebeurd en veranderd? Ze heeft de liefde van haar leven ontmoet, Leroy. Ze heeft een tweede kindje gekregen en woont inmiddels weer in Nederland. Ook kreeg Maxime kritiek op bepaalde uitspraken en er was een conflict met Anna Nooshin. Dit alles bespreken we in deze nieuwe serie 'Terug naar toen'", schrijft hij erbij. Bekijk de aflevering hieronder:

Nog niet gewend aan bekendheid

Robbert heeft een aantal korte fragmenten voor Maxime verzameld, die ze samen gaan bekijken. Aan de hand daarvan bespreken ze met elkaar wat er in de afgelopen twee jaar veranderd is. Ze kijken onder andere naar fragmenten uit Chateau Meiland, waarna Robbert haar de vraag stelt of ze vindt dat ze in die tijd veel ouder is geworden. "Ja, dat denk ik wel. Ik heb nu natuurlijk een heel ander leven, veel volwassener. Huisje, boompje, twee kinderen, dat is er nou." Ze vertelt ook dat ze het nog altijd raar vindt om 'bekend' genoemd te worden. "Ik voel me helemaal niet bekend of anders. Tuurlijk, omdat het goed gaat verdien je fijn, maar dat verandert uiteindelijk niks."

Wij zouden zeggen: bekijk vooral de hele aflevering, want het heeft een heel interessant gesprek opgeleverd. Goed bezig, Robbert!

Bron: Instagram Robbert Rodenburg | Beeld: BrunoPress, Youtube Robbert Rodenburg

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220422 - Videoland Event 2022 - videoland by RTL Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robbert Rodenburg