Robbert Rodenburg deelt groot nieuws

'Terwijl ik dit typ geloof ik het eigenlijk nog steeds niet helemaal.'

Lees ook

Exciting news voor Robbert Rodenburg! De YouTuber en acteur is klaar voor de volgende stap in zijn leven en heeft een eigen huis gekocht, zo deelt hij op Instagram.

Eigen huis

Holy shit… Terwijl ik dit typ geloof ik het eigenlijk nog steeds niet helemaal, maar ik heb een huis GEKOCHT!!! 🤯🤯🤯” schrijft Robbert bij de foto. Te zien is dat hij officieel een krabbel zet onder de koopovereenkomst.

Robberts nieuwe stulpje staat in Amsterdam, de stad waar hij al zes jaar woont. “Op mijn 18e verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik mij vanaf het eerste moment zo thuis heb gevoeld. Ik wist eigenlijk direct dat ik nooit meer wilde vertrekken”, vertelt hij.

Verhuizingen

De knappe acteur vertelt dat hij de afgelopen zes jaar al flink wat huurappartementen heeft versleten. “De juiste plek vinden is soms niet makkelijk. Sorry lieve vrienden en familie voor al die verhuisdagen, maar we gaan het binnenkort nog één laatste keer doen, voorlopig dan 😛❤️”, grapt Robbert. Hij laat weten ontzettend trots en blij te zijn met deze belangrijke stap in zijn leven. “Ik ga nu champagne drinken, groetjes!” Cheers!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg)

Felicitaties

Robberts vrienden, familie en volgers zijn ontzettend blij voor hem, zo laten ze weten onder de foto’s. “Op het eiland nog over gehad, nu realiteit. Geniet vriendje 💙”, schrijft JayJay Boske, die net als Robbert meedeed aan Expeditie Robinson. “Gefeliciteerd vriend! Mijlpaal”, aldus Luca Borsato

Ook best friend Monica Geuze is duidelijk enthousiast over de aanstaande verhuizing. “YASSS QUEEN, het circus gaat zich verplaatsen 🤡🤡🤡”, schrijft ze onder Robberts foto. Waarop hij reageert met: “Circus Renz opent een nieuwe vestiging.” Dat wordt feest!

Bron: Instagram @robbertrodenburg | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook