Dream job: bij dit bedrijf kun je gin-tester worden in Schotland

Wij kunnen niet wachten om ons aan te melden!

Lees ook

Betaald krijgen om in Edinburgh rond te lopen en af en toe gin te proeven? Klinkt als een dream come true. Toch is het geen illusie: deze baan bestaat echt en je kunt er nu voor solliciteren!

Gin-ternship

Gek op gin? Dan ben jij misschien wel degene die het Schotse gin-merk King’s Hill zoekt. Ze zijn nu namelijk on the hunt voor een ‘gin-tern’, want – zo redeneert King’s Hill – de zomer is perfect voor een internship.

Gin-enthousiasteling

“We zijn op zoek naar een gin-enthousiasteling met een passie voor alles wat botanisch is om een zomerse gin-stage aan te gaan”, zo is te lezen in de vacatureomschrijving. Tijdens werkuren bezoek je de Pentland Hills, een prachtige heuvelachtige omgeving ten zuidwesten van Edinburgh, en proef je verschillende bekroonde gins.

Kost en inwoning

Gaat de baan naar jou? Dan hoef je je geen zorgen te maken over een place to stay. Ook dat wordt voor je geregeld, en hoe! Tijdens de gin-ternship verblijf je in het Dalhousie Castle, een sprookjesachtig kasteel dat 13 kilometer buiten Edinburgh ligt. Je kunt hier heerlijk ontspannen, geniet er elke dag van gin-samples en je krijgt een rondleiding door de distilleerderij. O, én je wordt betaald. Voor je diensten ontvang je namelijk £500, wat neerkomt op €580. Not bad!

Solliciteren

Lijkt dit je wel wat? Dan roept King’s Hill je op om te solliciteren. “Zou jij jezelf omschrijven als gin-kenner of als een gin-tonic-expert? Dan horen we graag van je!” Solliciteren kan via de website van het gin-bedrijf. Wij weten het wel!

Bron: King’s Hill, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Unsplash, Helena Yankovska

Laatste nieuws

Zie ook