Temptations Annebel deelt steamy kiekje op Instagram

Oeh la la!

Lees ook

Annebel Visscher is één van de ladies uit het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Inmiddels timmert de beauty ook hard aan de weg als influencer op Instagram – waar ze al haar volgers in vuur en vlam zet met een steamy lingeriefoto.

Populair

Annebel is enorm geliefd bij de kijkers van Temptation Island, net als haar vriend René. Niet zo gek dus dat het aantal volgers op haar Instagram-account maar blijven stijgen. De beauty heeft inmiddels al bijna 50.000 volgers, dus we kunnen haar met recht een influencer noemen. Ze trakteert haar fans regelmatig op een sexy kiekje, waaronder een pikante foto in lingerie.

‘Boven mijn bed’

Sometimes a little bit 💜😈”, schrijft Annebel bij een foto van zichzelf in een lingeriesetje dat weinig aan de verbeelding overlaat, terwijl de ruimte volledig in het paars is uitgelicht. Maris, een van de andere Tempa-ladies, is ook behoorlijk enthousiast over het steamy kiekje. “Ok, deze foto gaat boven mijn bed”, klinkt het in de comments. “Ik ga hem voor je bestellen op een groot canvas”, reageert Annebel grappend. Waarop Maris zegt: “Wel met handtekening please.”

Sterke mening

Hoewel het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave nog in volle gang is, liggen de opnames natuurlijk alweer even achter ons. Annebel deed onlangs een spontane Q & A-sessie op haar Instagram, waarbij ze een klein tipje van de sluier oplichtte over haar ervaringen tijdens de show.

Zo vroeg een volger wat Annebel geleerd heeft van meedoen aan Tempa. “Ps: m’n vriend en ik vonden je echt enig!”, sluit de vraagsteller het berichtje af. “Zo lief!” reageerde Annebel. “Ik heb geleerd op Tempa dat ik soms iets meer voor mijzelf moet ‘opkomen’. Ik heb wel een sterke mening, maar ik wil vaak ook het beste voor alles en iedereen waardoor ik soms niet echt voor mijzelf ‘kies’.” Duidelijk!

Bron: Instagram @annebelvisscher  | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws

Zie ook