Zien: Temptations Annebel zet schaar in lange lokken

Wat een prachtig eindresultaat!

Annebel Visscher is een knappe verschijning in Temptation Island: Love or Leave. Eén ding waar we niet omheen kunnen, zijn haar prachtige lange lokken. Enne, daar heeft de beauty nu een flink stuk vanaf laten knippen. Op Instagram deelt ze het eindresultaat.

Lange lokken

Annebel heeft prachtig lang haar, dat tot ver over haar billen reikt. Gisteren besloot ze echter om de schaar in haar lange lokken te laten zetten en bracht ze een bezoekje aan de kapper. “Make-over day“, schrijft ze op Instagram bij een filmpje van het kappersbezoek. Te zien is de before-look, het moment dat de schaar erin wordt gezet – waarbij de realityster zelfs moet staan omdat haar haar anders bijna op de vloer hangt – en hoe de haren met twee man sterk worden geföhnd.

Stuk korter

Het resultaat? Tja, we kunnen niet ontkennen dat Annebel nog steeds ontzettend lang haar heeft, maar het is een stuk korter dan before. Haar lokken reiken nu tot iets boven haar heupen en vallen in prachtige krullen. Looking good, Annebel!

Ook volgers van de realityster zijn lovend over haar nieuwe coupe. Zo schrijft iemand: “Jaaa love it!” “Omg dat je dat durfde 😍🔥”, reageert een ander. Een derde laat weten: “Wow mooi hoor! Prachtig die slag in je haar nu. 😍”

Relatietest

De beauty is naar de Dominicaanse Republiek gevolgen om haar relatie met René te testen. De twee ondergaan momenteel dan ook de grootste relatietest van hun leven. Het stel hoopt door Temptation Island meer uit hun relatie te halen. En hoewel het bij hun goed lijkt af te lopen, kunnen nog niet alle stellen opgelucht ademhalen. Zo eindigde het tweede kampvuur voor Cleo in een groot tranendal, omdat haar vriend Antonio zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en helemaal losgaat in de villa. Ook Maris was in shock nadat haar vriend Ivo openlijk de plannen voor een open relatie besprak op televisie. Annebel was, in tegenstelling tot Cleo en Maris, juist behoorlijk opgewekt na de fragmenten van haar René. Haar vriend gaf zelfs aan Annebel te missen, hoewel hij er ook flink op los feest.

Bron: Instagram @annebelvisscher | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws