Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Donny Roelvink showt sexy transformatie

Wauw!

Nederlandse premiere Jungle Cruise

Donny Roelvink heeft zich de afgelopen weken behoorlijk in het zweet gewerkt in de sportschool en dat werpt z’n vruchten af. Zo deelt de acteur een indrukwekkende transformatiefoto op Instagram.

Transformatie

Donny deelde een paar weken geleden op Instagram dat hij binnen een aantal weken in shape wil zijn. “Trainen is inmiddels een dagelijkse routine voor mij. Alleen is gezonde en voldoende voeding dat niet altijd”, begon hij zijn bericht. “Soms eet ik te weinig, soms eet ik te veel en soms ook ongezond – wat heel normaal is”, voegde hij daaraan toe. Donny vervolgde dat hij het roer om ging gooien en beter gaat letten op wat hij eet. Enne, dat resultaat is inmiddels goed zichtbaar.

Reacties

"8 Weken weer door het gaatje gegaan 💪🏻 Consistentie = Frequentie 💯", schrijft Donny bij de transformatie-video. Te zien is hoe hij in acht weken van 96 kilo naar 90 kilo is gegaan.

Volgers van Donny reageren vol verbazing onder de video. "Wat een discipline 💪 netjes!", schrijft iemand. En: "Sooo dat is pas een verandering 🙌", reageert iemand anders.

Social media

Naast shape-udates houdt Donny zijn Instagram-followers graag op de hoogte van zijn leven en beantwoordt dan ook regelmatig prangende vragen van zijn volgers. Zo hield hij onlangs een Q&A in zijn Stories en beantwoordde hij openhartig de vragen die hij kreeg. Zo was iemand benieuwd naar hoe het in de liefde gaat bij Donny. “Tja, wat zal ik zeggen”, reageerde hij. “Nee, gaat prima joh. Maar voorlopig geen vastigheid voor mij.” Aha!

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • 2021, July 26. Kinepolis, Leidschendam, the Netheralnds. Nederlandse premiere Jungle Cruise. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers