Donny Roelvink doet boekje open over liefdesleven

Aha!

Lees ook

Donny Roelvink en Janice Blok maakten eind oktober vorig jaar bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Donny gaf in december aan even niet te willen daten, maar is hij inmiddels toe aan een nieuwe liefde? Tijdens een Q&A in zijn Instagram Stories vertelt hij daar meer over.

Vragenrondje

Donny maakte vandaag tijd vrij om prangende vragen van zijn followers te beantwoorden tijdens een Q&A op Instagram. De eerste vraag die hij beantwoordt is meteen eentje over zijn liefdesleven. Zo valt een nieuwsgierige volger meteen met de deur in huis door te vragen: “Hoe gaat het in de liefde?”

“Tja, wat zal ik zeggen”, reageert Donny. “Nee, gaat prima joh”, antwoordt de acteur. “Maar voorlopig geen vastigheid voor mij.” Aha!

Breuk

Eind oktober vorig jaar maakten Donny en Janice bekend dat ze uit elkaar zijn. “Het is voor mij een moment om een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen. Ik hoop dat Janice dat ook gaat doen”, liet Donny destijds weten.

In december vorig jaar liet Donny weten het eerst even rustig aan te willen doen. “Tuurlijk ga ik daten”, deelde hij tijdens een Q&A. “Alleen eventjes niet nu.”

Bron: Instagram Donny Roelvink | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook