Donny Roelvink deelt indrukwekkende transformatiefoto

Wauw!

Lees ook

Donny Roelvink heeft zich de afgelopen weken behoorlijk in het zweet gewerkt in de sportschool en dat werpt z’n vruchten af. Zo deelt de acteur een indrukwekkende transformatiefoto op Instagram.

Shape

Donny deelde een paar weken geleden op Instagram dat hij binnen een aantal weken in shape wil zijn. “Trainen is inmiddels een dagelijkse routine voor mij. Alleen is gezonde en voldoende voeding dat niet altijd”, begon hij zijn bericht. “Soms eet ik te weinig, soms eet ik te veel en soms ook ongezond – wat heel normaal is”, voegde hij daaraan toe. Donny vervolgde dat hij het roer om ging gooien en beter gaat letten op wat hij eet.

Donny beloofde zijn volgers bovendien een wekelijkse shape-update te geven en hen een inzichtje te geven in zijn voedingspatroon.

Resultaat

Donny hield zich aan zijn woord. Zo deelde hij regelmatig video’s van zijn trainingsregime en plaatste hij meer over wat hij zoal eet op een dag.

En dat is nog niet alles. De realityster plaatste vandaag een indrukwekkende transformatiefoto in zijn Stories. “After 5 weeks“, schrijft hij daarbij. Te zien is dat Donny behoorlijk wat meer spiermassa heeft opgebouwd. Impressive! 

Donny Roelvink

Openhartig

Donny houdt zijn Instagram-followers graag op de hoogte van zijn leven en beantwoordt dan ook regelmatig prangende vragen van zijn volgers. Zo hield hij onlangs een Q&A in zijn Stories en beantwoordde hij openhartig de vragen die hij kreeg. Zo was iemand benieuwd naar hoe het in de liefde gaat bij Donny. “Tja, wat zal ik zeggen”, reageerde hij. “Nee, gaat prima joh. Maar voorlopig geen vastigheid voor mij.” Aha!

Bron: Instagram Donny Roelvink | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook