Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romee Strijd verbluft volgers met prachtige lingeriefoto

'Hoe mooi kan je zwanger zijn?' klinkt het in de reacties.

Vorige maand maakten Romee Strijd en verloofde Laurens van Leeuwen bekend dat zij in verwachting zijn van hun tweede kindje. Het topmodel heeft inmiddels al een behoorlijke baby bump, zo is te zien in een stunning lingeriefoto die ze op Instagram deelt.

Babybuik

Afgelopen week deelde Romee al een sneak peek van haar beginnende babybuik, maar inmiddels lijkt haar bump nog weer verder gegroeid. Vol trots poseert het topmodel in een paars lingeriesetje met kant voor de camera. "Grow baby grow 💜", schrijft Romee bij het prachtige kiekje.

Lieve reacties

Onder de foto regent het hartjes, hartoogjes en vlammetjes. "Prachtig", "Wauw" en "Stunning", klinkt het volop in de reacties. "Hoe mooi kan je zwanger zijn? Antwoord: Romee. Go girl!" schrijft een volger. "Je bent aan het stralen", schrijft een ander. Andere volgers laten weten enorm blij te zijn voor het topmodel. "Ik kan niet geloven dat je straks een moeder van twee bent. Je familie wordt steeds groter. Sending lots of love naar een van mijn favoriete Victoria's Secret-modellen."

PCOS

Anderhalf jaar geleden beviel Romee van haar eerste dochter, Mint. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde ze eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

En er komt niet alleen een baby aan, maar ook een bruiloft. Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn Romee. “I said yes!” jubelde het model op Instagram.

Bron: Instagram @romeestrijd | Beeld: BrunoPress