Wauw: Romee Strijd showt beginnende babybuik

Het model geniet van een zonovergoten vakantie met haar verloofde Laurens en dochtertje Mint.

Lees ook

Romee Strijd geniet momenteel samen met haar gezinnetje van een zonovergoten vakantie in Frankrijk. Op Instagram deelt het topmodel een aantal kiekjes, waarop haar beginnende babybuik ook goed te zien is.

Zon, zee, strand

Romee is samen met fiancĂ© Laurens van Leeuwen en dochtertje Mint afgereisd naar Frankrijk om te genieten van zon, zee en stand. Op Instagram deelt de beauty een serie kiekjes vanaf hun vakantieadres. “Vacation dump 🇫🇷”, klinkt het in de caption. Op de foto’s zien we Romee samen met Mint in het water, een lief vader-dochter momentje en natuurlijk een kiekje met de hele familie erop. Ook is de beginnende babybuik van het topmodel goed te zien in haar groene badpak. Looking good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Family of 4

Het zal echter de laatste vakantie zijn met z’n drietjes, want Romee is in verwachting van een tweede kindje. Onlangs maakte het stel op Instagram bekend dat ze voor de tweede keer papa en mama worden, Mint wordt dan grote zus. “Soon we will be a family of 4, can’t wait“, klonk het bijschrift op Instagram. Het gezinnetje, allemaal gekleed in het wit, straalt van liefde. Het koppel kan op veel felicitaties rekenen; van Rens Kroes en Chantal Janzen tot Robbert Rodenburg en Negin Mirsalehi. Het geslacht van de baby en hoelang Romee nu zwanger is, is nog niet bekend. Spannend!

PCOS

Anderhalf jaar geleden beviel het model van haar dochter. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde ze eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

En er komt niet alleen een baby aan, maar ook een bruiloft. Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn Romee. “I said yes!” jubelde het model op Instagram.

Bron: Instagram @romeestrijd | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook