Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

Douwe Bob deelt mega schattig filmpje van pasgeboren zoontje Elias

How cute?!

Het is een vruchtbaar jaar voor Douwe Bob. De zanger werd in december vader van twee meisjes en mocht eind mei zijn zoontje Elias verwelkomen. Dat Douwe Bob maar wat trots is op zijn kleine knul, blijkt wel uit een lief filmpje dat de kersverse vader op Instagram deelt.

My boy

Op 31 mei werd Douwe Bob de trotse vader van zijn zoontje Elias, die hij samen met zijn vriendin Anouk kreeg. Inmiddels is de kleine knul iets meer dan een week oud en vindt hij het heerlijk om bij zijn papa op de borst te liggen. De zanger legde dit bijzondere moment vast en deelt een fragment ervan op Instagram. "My boy", schrijft hij bij de aandoenlijke video, waarin hij zijn zoon voor het eerst laat zien.

De kleine Elias weet de harten van Douwe Bobs volgers binnen no time te smelten. "Wat een knapperd! Geniet ervan", schrijft iemand onder het filmpje. "Wat een zegen, zo'n prachtige, mooie schat", reageert een ander. Een derde zegt: "Wat een mooi mannetje!"

Drie kinderen

Het was het afgelopen jaar een hot topic: het plotselinge vaderschap van Douwe Bob. Nadat hij vorig jaar bekendmaakte samen met goede vriendin Loes een kindje te verwachten, bleek niet veel later dat ook een tweede en derde kindje on the way waren – bij verschillende vrouwen.

In december werd Douwe Bob voor het eerst vader. Samen met Loes, met wie hij goed contact heeft, verwelkomde hij dochter Bobby Lou. Later die maand werd zijn tweede dochter geboren. De zanger is echter niet betrokken bij haar leven. "Ik heb met één van de drie dames niet een heel goede relatie, maar ik geloof er wel in dat liefde een weg zal vinden", vertelde hij daar vorige week over in de talkshow Beau.

En de liefde, die heeft zijn weg naar Douwe Bob zeker gevonden. De zanger maakte namelijk bekend weer samen te zijn met de moeder van zijn derde kindje, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo liet hij weten in de talkshow. Het stel probeerde jarenlang een kindje te krijgen, maar tevergeefs. Toen het uitging tussen de twee, raakte Anouk alsnog in verwachting.

Bron: Instagram @douwebob, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress