Douwe Bob weer terug bij Anouk: ‘Als het aan mij ligt wel’

Hij verklaarde gisteravond de liefde aan de moeder van zijn derde kindje. 

Douwe Bob is weer gelukkig in de liefde, dit vertelde de muzikant gisteravond in het programma Beau. Zo deelde Douwe dat Anouk – met wie hij onlangs zijn derde kindje kreeg – niet langer zijn ex is.

Opnieuw vader 

Douwe deelde begin deze week het heuglijke nieuws dat zijn zoontje Elias Lieven was geboren. Dat de zanger voor de derde keer in een korte tijd vader is geworden, is iets wat ook host Beau van Erven Dorens niet is ontgaan. Zo kaart Beau aan dat Douwe in zes maanden tijd drie kinderen heeft gekregen.

“Het is wat het is”, reageerde de zanger hierop. “Ik heb er ook wel veel om gelachen, moet ik zeggen. Er kwamen nogal wat grappen uiteraard en heel veel waren ook heel goed, en ik kon er heel erg om lachen. Maar uiteindelijk heb je het wel over mensenleventjes en ik wil wel een goede vader zijn”, vervolgde de zanger. 

Beau vraagt vervolgens of het Douwe lukt om een goede vader te zijn voor zijn drie kinderen. “Ik heb met één van de drie dames niet een heel goede relatie, maar ik geloof er wel in dat liefde een weg zal vinden”, reageerde hij. 

Relatie

Vervolgens stelt Beau dat Douwe zijn derde kindje met een ex heeft gekregen. Maar dat klopt niet meer helemaal. “Een ex? Weet ik niet. Volgens mij hebben we een relatie”, reageert Douwe lachend. “Als het aan mij ligt wel.” 

Maarre, denkt Anouk daar ook zo over? “Ik hoop het. Ze is nu aan het kijken. Dus je mag het nu zeggen, schat.” 

Kinderen 

Douwe gaat verder met dat het goed gaat met zijn pasgeboren zoontje. Eind vorig jaar kreeg Douwe dochter Bobby Lou met kunstenares Loes van Delft. Ook kreeg hij nog een dochter, maar over haar en haar moeder is niets bekend. 

Douwe liet weten dat hij voorlopig niet nog een keer vader hoeft te worden. “Ik vind het nu wel even welletjes. Ik ben heel blij en heel gelukkig met mijn kids.” Awh!

Bron: Beau |Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws