Zo schattig: Douwe Bob deelt kiekje met kleine Bobby Lou

De twee genieten samen van een warme douche.

Douwe Bob liet begin dit jaar de geruchtenmolen op volle toeren draaien toen bekend werd dat hij binnenkort niet van twee, maar van drie kinderen vader wordt. De zanger is hier echter dolgelukkig mee, en deelt een lief kiekje vanuit de douche met dochtertje Bobby Lou.

Drie kids

Even een kleine recap: Douwe werd afgelopen december trotse vader van dochtertje Bobby Lou, die hij met de knappe Loes kreeg. In januari maakte hij het heugelijke nieuws bekend ook een kindje met zijn ex-vriendin Anouk te verwachten. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wist echter te achterhalen dat Douwe in december ook nog vader is geworden van een tweede spruit en dat het kindje met Anouk dus zijn derde kindje wordt. Niet veel later bevestigde Douwe dat nieuws zelf. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”. Vader van twee kinderen dus, en een derde is onderweg.

Lieve foto

Vanuit de badkamer deelt Douwe een lieve foto met zijn kleine spruit. De twee staan samen onder de douche en daarbij schrijft de zanger de tekst: ‘Oh hi!’ Bobby Lou kijkt met grote ogen de camera in, iets waar veel volgers van wegsmelten. “Wat een rijkdom”, “Alleen maar liefde” en “Aaaaah hoe schattig”, klinkt het in de comments. 

Haatreacties

In januari kon Douwe nog op veel kritiek rekenen toen het nieuws over de zwangerschap van Anouk naar buiten kwam. Gelukkig leek de zanger zich daar niet zoveel van aan te trekken en kwam hij met een duidelijk tegengeluid op Instagram. Hij plaatste toen namelijk een toepasselijke foto met de caption: “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” De volgende foto bevat de beschrijving: “Oh kijk, hij is leeg.” Duidelijk!

Bron: Instagram @douwebob | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws