Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: zó zag Temptations Ray er vroeger uit

De knappe single was vroeger al een charmeur.

We genieten elke week weer van de avonturen, drama én knappe singles in Temptation Island: Love or Leave. Eén van de singles die dit jaar op zoek is naar ware liefde, is Ray Lubrecht. Enne, dat knappe koppie heeft hij al van jongs af aan.

Ware liefde

Een huis vol single mannen en vier vrouwen die uitzoeken of ze met de ware zijn, of toch verleid worden door één van de vrijgezellen. In Temptation Island kunnen we elke week meekijken hoe dit verloopt. Met zijn knappe looks, muzikale skills en sociale karakter valt de single Ray zeker op in het huis. Hij is naar de Dominicaanse republiek afgereisd om de ware liefde te vinden. Enne, misschien heeft hij dat wel gevonden in Cleo, de vriendin van Antonio, want de twee lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.

Jeugdfoto

Dat Ray er vandaag de dag goed uitziet, kunnen we niet ontkennen. Maar nu blijkt dat hij al van jongs af aan een knap koppie heeft. Love Reality is namelijk in de archieven gedoken en vond een jeugdfoto van de single. Op het schattige kiekje van de jonge Ray zien we dat hij er als kind al modieus bij liep en een stralende lach had. Cute!

Muzikaal

De 22-jarige Ray is niet alleen een womanizer, hij is ook erg muzikaal. De vrijgezel heeft zelfs al meerdere nummers uitgebracht. In 2019 kwam de singel Kan jou niet vergeten samen met Frank Verkooyen uit. Verder mocht hij met artiesten als Willem Barth, Peter Beense en Colinda optreden bij Nazomeren. Naast de looks heeft hij dus ook een muzikaal talent!

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Tom Cornelissen