‘Face wine’ zou volgens TikTok hét middeltje zijn voor een zuivere huid

Dit willen we proberen!

Lees ook

We struinen soms heel het internet af op zoek naar de perfecte skincare routine die onze huid zo zacht als zijde maakt. TikTokkers menen nu dat ze hét perfecte middeltje voor een zuivere huid hebben gevonden, namelijk ‘face wine’.

Beautyhacks

Van je gezicht primen met glijmiddel tot het aanbrengen van je make-up met een wattenstaafje: op TikTok komen de meest bijzondere beauty hacks voorbij. Hoewel sommige van deze hacks daadwerkelijk handig zijn, kunnen andere meer kwaad dan goed doen. Het is daarom goed om niet elke beauty hack die je op het internet ziet klakkeloos te proberen.

Face wine

That being said: de nieuwste beautyhype op TikTok lijkt daadwerkelijk goed te zijn voor je huid. We hebben het over de face wine-hack. En nee, het heeft helaas niks met wijn te maken, maar wel met druivenwater. TikTokker Monet McMichael prijst in haar video’s de face wine aan. Hierbij zou het gaan om een soort spray van druivenwater, die je huid reinigt en zacht laat voelen. TikTokker @mikaylanogueira doet de hack voor:

@mikaylanogueira @monet mcmichael 🤍 all it took was that one clip to make me go buy that 😂 #makeup #beauty ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Populair

De face wine die TikTokkers gebruiken is het Grape Water van Caudalie. Dit druivenwater heeft schijnbaar een hydraterende en kalmerende werking en is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Je zou het water moeten opsprayen nog vóór je je make-up aanbrengt, om zo je huid te beschermen.

Dat de TikTok-hack in de smaak valt bij beautyliefhebbers, blijkt wel uit de vele likes die de video van Monet heeft gekregen. Daarnaast is het Grape Water van Caudalie op dit moment zelfs uitverkocht. Hopelijk komt deze snel weer op voorraad, zodat wij ‘m ook kunnen proberen!

Bron: Beautify | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook